Ja używam
Konto na google czyli gmail.com wypada mieć, w zasadzie trzeba
Wrażenia mam pozytywne
Fajnie działa opcja korekty zdjęcia, można wybrać poziom normalny, wysoki albo korektę wyłączyć
Do tego bezproblemowo można przyciąć zdjęcie
Lednice napisał(a):Ja używam
Wrażenia mam pozytywne
Fajnie działa opcja korekty zdjęcia, można wybrać poziom normalny, wysoki albo korektę wyłączyć
Lednice napisał(a):Ja używam
[...]
Wrażenia mam pozytywne
Lednice napisał(a):Konto na google czyli gmail.com wypada mieć, w zasadzie trzeba
greenrs napisał(a):Czy ktoś używa Picasa do podstawowej, amatorskiej korekty zdjęć?
Jakie są Wasze wrażenia? Czy pobierając i używając Picasa musimy założyć konto Google+ ? Mam podobne wymagania jak kaszubski
Lednice napisał(a):Google+ daje dostęp do wszystkich opcji programu
Można "obrabiać" zdjęcia z Picasy bezpośrednio w google+
W google+ działa korekta i przycinanie oraz inne bajery
te kiero napisał(a):najważniejsze: prostowanie, wyostrzanie, przycinanie, ramki, światło itp
pobrany stąd, wersja oczywiście jest w PL języku
nie wiem czy ma kompresję obrazu, ale to wykonuję w Picture Manager-ze dostępnym w pakiecie MsOffice
weldon napisał(a):Wizualny symulator i kalkulator głębi ostrości: http://dofsimulator.net/pl/
Licencja
Program KORFOT jest programem freeware, może być użytkowany bezterminowo bez wnoszenia opłat.
Instalacja
Program nie wymaga żadnego procesu instalacji. Nie zapisuje również żadnych informacji konfiguracyjnych
Przeznaczenie programu
Program KORFOT służy do korygowania zdjęć w formacie .jpg, .jpeg, od wersji 1.1 również .tif, .tiff głównie zdjęć budynków.
Algorytmy przyjęte w programie pozwalają na uzyskanie wysokiej jakości przekształcanych zdjęć.
ogi napisał(a):Na A...o znalazłem takie oto ogłoszenie
http://allegro.pl/adobe-photoshop-light ... 04146.html