Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Miałem w zeszłym roku adres do strony bodajże biura promocji turystyki chorwackiej, gdzie można było zamówić darmowe foldery między innymi z listą kempingów. Ma ktoś może link do tej strony bo ja gdzies zapodziałem.
Wielkie podzienkowania. Prawde mowiac nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi. Jedna na tym forum zawsze można liczyć na forumowiczów. Pozdrawiam z utęsknieniem oczekując urlopu.
Jeśli czekasz więcej niż 5 dni - to zapewne Twój listonosz się zaiteresował ofertą .... Koperta która przyszła do mnie (b. gruba) miała wyraźne ślady 'zainteresowania'
karol099 napisał(a):Zamówiłem jeszcze raz. Tą kopertą mogą się interesować niekoniecznie listonosze ale te "przemiłe" panie na poczcie.
Dość często otrzymuję przesyłki większego formatu - w większości polecone przychodzą nienaruszone, natomiast zwykłe w większości 'naruszone' ( o ile przychodzą ).
Przyznam się ,że zwątpiłem w otrzymanie tych broszur.
Dostałem po ok. 2 miesiącach oczekiwania.
Są całkiem przydatne, nawet dla kogoś, kto już wie co nieco o Cro.