Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
właśnie przeglądam fotki i zastanawia mnie czy 10 i 11 nie są zrobione w okolicy Grebasticy - ten mur jest mi dziwnie znajomy - można było przejść przez drabinkę i park za takim murem i była fajna zatoczka z niewielką plażą -niestety zaśmieconą trochę lecz pozbieraliśmy z żoną co najbardziej uciążliwe śmieci i fajne miejsce do spędzenia czasu było.
Dokładnie tak jak piszesz
To ok.15km za Sibenikiem.
Żonka przedarła się przez gąszcz i wdrapała na skałki skąd 11zdj
Najpierw pływaliśmy z tej strony muru. Potem przez drabinkę, kawałek przez lasek i była ta niestety "trochę" zaśmiecona plaża, ale już kilku turystów tam kotwiczyło więc wróciliśmy.
Poznaje klimaty.Moje tereny hehehe Widac na kolejnym zdjeciu ta bezludna wyspe na ktora mozna podplynac od strony camp Baranica.. Sliczna okolica, woda jak z bajki, choc nas pognalo do Primosten i tam po prostu odlecielismy swietne zdjecia!!
Masa Polaków natomiast ceny zdecydowanie zachodnie jednak po wejściu na teren wszystko jest free (dmuchane zamki dla dzieci, baseny ze zjeżdżalniami cuda wianki - są różne opcje biletowe). Raz, dwa razy w roku można sobie pozwolić - na więcej szkoda kasy.
rich72 napisał(a):http://www.rich72.ao.pl/ druga fotka z zakładki Grebastice jest z tej plaży
A my byliśmy dokładnie po drugiej stronie. 2004 druga połowa lipca, dziesięc dni. Nasza plaża i miejsce pobytu widoczne ze zdjęć "z balkonu".
Pozdrowienia dla wszystkich "zakręconych".