Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Oprócz powyższych miejsc mieliśmy także przyjemność zobaczyć i zwiedzić Jaskinie Postojna, Split i Trogir, Park Narodowy Jezior Plitwickich oraz Mostar i Medziugorie w Bośni i Hercegowinie. Moją skromną relację zdjęciową z tych miejsc możecie znaleźć tutaj https://plus.google.com/u/0/photos/101340571033257974775/albums/6013015951700637441
Wyjazd ogólnie uważam za baaaaardzo udany Mam cichą nadzieję, że w najbliższej przyszłości uda mi się zorganizować wraz z przyjaciółmi podobny wyjazd, aby móc odkrywać i poznawać kolejne wspaniałe miejsca w Chorwacji
Na zakończenie moja wisienka na torcie Podczas zwiedzania Splitu miałam szczęście natknąć się na mały zlot Oldtimerów i pooglądać piękne okazy klasyki motoryzacji. Była to dla mnie nie lada gratka, ponieważ uwielbiam klasyki i miałam już okazję kilka razy uczestniczyć w podobnych zlotach w Pl
Wszystko udało nam się zwiedzić w ciągu 8 dni. Wycieczka była typową objazdówką z dodatkowymi 3 dniami na odpoczynek. Jednak jak tu odpoczywać jak w koło było jeszcze tyle do zobaczenia Mimo, że był to wyjazd z biurem podróży to na spokojnie można było wszystko zobaczyć, porobić zdjęcia, coś zjeść i kupić. O dziwo nie mam poczucia, że czegoś nie zdążyłam zobaczyć i na coś zabrakło mi czasu. Jak dla mnie wszystko było zorganizowane tak jak chciałam
Anai napisał(a):Niezła ta eskapada - od Puli, przez Brač, po Dubrovnik Cro w pigułce...
Zgadzam się z Tobą. Ja już zaliczyłem "Dalmatyńską eskapadę" z RT. Teraz jeszcze kolej na "Wycieczkę jak marzenie" i naprawdę będę mógł powiedzieć, że obejrzałem najciekawsze miejsca w Chorwacji
Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.
Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.