Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dalmacja z dziećmi pod namiot...

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ania i Piotr
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania i Piotr » 18.07.2004 05:10

trudno mi doradzac jak sam jade tam po raz pierwszy, osobiscie przsledzilem wiele watkow na forum cro.pl i mimo to jeszcze nie jestesmy na 100% zdecydowani gdzie. postanowilismy zaczac od vodic, a dalej sie zobaczy.

co do winiet to trzeba to wkalkulowac tak jak koszt paliwa, ale nie jest to jakas tam zawrotna suma. Ja mysle ze w obie strony powinnismy sie zamknac w kwocie 100/150 pln

kiedy sie wybieracie??

pozdrawiam Piotr
Gośka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gośka » 18.07.2004 09:39

Dzięki za info. jedziemy ok. 28.7.04. na ok. dwóch tygodni. pozdro
Ania i Piotr
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania i Piotr » 18.07.2004 17:00

Czesc Goska

Tez mielismy zamiar wyjezdzac 28.07, ale sie chyba nie wyrobie z robota, rodzinka juz gotowa czeka w blokach startowych

pozdrawiam i zycze milego pobytu - Piotr

PS. a tak na marginesie to czy wybraliscie juz cel podrozy??
Gośka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gośka » 18.07.2004 19:19

Witam ! ! !
Wybieramy się w okolice Zadaru i Szybienika. Może znacie jakieś fajne i nie drogie kampy w tych okolicach bo nie możemy się zdecydować. Z góry dzięki :)
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 18.07.2004 19:48

Gośka napisał(a):Witam ! ! !
Wybieramy się w okolice Zadaru i Szybienika. Może znacie jakieś fajne i nie drogie kampy w tych okolicach bo nie możemy się zdecydować. Z góry dzięki :)

Jak ktoś wcześniej pisał w okolicach Zadaru jest ok. 100 minikampów .
Np. w Sukosanie są Oliva (ma stronę www) i opisywany niedawno przez "volumena" camp Ivana . Skorzystaj z zakładki "Szukaj".
Gośka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gośka » 18.07.2004 20:11

dzięki za info a jakie ty byś polecił ?
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 18.07.2004 20:26

Gośka napisał(a):dzięki za info a jakie ty byś polecił ?

Nic Ci nie mogę doradzić,bo tam nie byłem i wiem tyle ile wyczytałem na forum.Za jakieś 3 tygodnie będę już mądrzejszy-ruszam do Sukosanu i na miejscu wybiorę.
Gośka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gośka » 02.08.2004 10:17

krystek napisał(a):
Gośka napisał(a):dzięki za info a jakie ty byś polecił ?

Nic Ci nie mogę doradzić,bo tam nie byłem i wiem tyle ile wyczytałem na forum.Za jakieś 3 tygodnie będę już mądrzejszy-ruszam do Sukosanu i na miejscu wybiorę.

acha
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi