Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

dalmacja

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mino
Podróżnik
dalmacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) mino » 29.07.2009 20:52

Witam jestem nowy!
Poszukuję "taniej" miejscowości na dalmacji. Mam na mysli tanią kwaterą i jedzenie w kafejkach. Najbardziej interesują mnie miejscowoći od Trogiru do Podgory. W grę wchodzą nawet te mniejsze, które rzadko ujmowane są na mapach. Ważne aby była plaża, na której mógłbym wypocząć i popluskać się w Adriatyku.
Wybieram się 22.08.2009r. jak macie namiary na tanie kwatery to bardzo proszę rodzian 4 osobowa 2 dorosłych i 2 dzieci do 10 lat.

Pytanie: czy jest możliwe w podanym wyżej terminie dostanie kwatery z klimą w cenie 35 ERO na rodzinę?
Proszę o info.
robsson
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) robsson » 31.07.2009 15:10

mogę dać ci namiar na kwaterę w Trogirze
45 EUR, za 4 osoby, ale nie ma tam klimy, jednak da się przeżyć :)
Andrzej1331
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej1331 » 31.07.2009 16:17

Ja wróciłem stamtąd tzn.Podstrana 7km za Splitem w stronę Makarskiej w tym tygodniu i kwaterę ze wszystkim full tzn.klima telewizja ,aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem,taras z widokiem na adriatyk,a nawet pralką automatyczną płaciłem 40 euro za 2 dorosłe i dwoje dzieci.Ogólnie w tej miejscowości można było wynająć dużo kwater bez wczesniejszej rezerwacji.pozdrawiam.
garciu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) garciu » 31.07.2009 20:48

cut...

Pytanie: czy jest możliwe w podanym wyżej terminie dostanie kwatery z klimą w cenie 35 ERO na rodzinę?
Proszę o info.[/quote]

marne szanse :( :( :(
ale próbuj,może prawem Murphyego trafisz na coś co spełni Twoje oczekiwania :D
mino
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mino » 01.08.2009 21:34

Dzięki za cenne rady.
Jestem optymistą i myślę. że znajdę coś za 35-40 Euro.
daro2008
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) daro2008 » 18.08.2009 18:29

robsson napisał(a):mogę dać ci namiar na kwaterę w Trogirze
45 EUR, za 4 osoby, ale nie ma tam klimy, jednak da się przeżyć :)

Ja poproszę o namiary.
Wybieramy sie w dwie dorosłe osoby + dziecko 3 lata.
Mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
robsson
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) robsson » 01.03.2010 11:06

http://www.=reklama=/smoljic/ 45euro za 4 osoby blisko do centrum

http://www.apartments-mravak.com/index.asp 50 euro za 4 osoby prawie w centrum
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 01.03.2010 12:00

Około 30 Euro od czterech dorosłych osób za apartament z klimą.
Dodatkowo super wyżerka na miejscu. Prowadzą mały lokalik. Wracając z wycieczki możesz telefonicznie zamówić obiad lub kolację. Ceny bezkonkurencyjne. Niestety jest drugie dno. Do Jadranu nieco daleko. Natomiast jeżeli chcesz zwiedzić N.P. Krka, to sie nie zastanawiaj. Możesz śmiało rozmawiać po polsku. Biznes prowadzi małżeństwo PL-HR.

http://www.krkakamp.com/
:hut: :papa:
Jarek999
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jarek999 » 01.03.2010 13:29

Slatine na wyspie Ciovo, 40 euro z klimą, byłem tam dwa razy, apartament Samadan, warunki bardzo dobre, gorzej z jedzeniem, bo knajpki są w okolicach przystani, trzeba iść ok. 1,5 km, chyba że robić samemu na miejscu.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone