Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dalmacja

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
BOBEY
Podróżnik
Dalmacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOBEY » 22.03.2007 12:02

Witam Wszystkich
Pierwszy raz z rodziną 2+2 wybieram sie do Chorwacji. Pierwszy pobyt w tak urokliwym miejscu, chcemy rozpocząc od Riwiery Makarskiej . Mam nadzieje, że wybór trafny. Mam na myśli Makarską , l Baśka Voda,l ub Brela. Bardzo dobre relacje czytałem na forum o tych miejscowaościach. Ale sam nie wiem, którą miejscowość wybrać ?
Dzieciaki chca blisko wody
Może ktoś może polecić jakiś sprawdzony namiar na kwaterę wakacje planujemy na przełomie VII i VIII/07
Będę wdzięczny za pomoc!
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 22.03.2007 13:17

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 22.03.2007 13:20

Tutaj Plumek wsadził kilka fotek Breli itp

forum/viewtopic.php?t=14143&postdays=0&postorder=asc&start=15
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 22.03.2007 14:30

Pakula napisał(a):http://www.tucepi.com/privatni/#

tutaj już prawie wszystko jest zajęte :(
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 22.03.2007 20:12

BOBEY napisał(a):Witam Wszystkich
Pierwszy raz z rodziną 2+2 wybieram sie do Chorwacji. Pierwszy pobyt w tak urokliwym miejscu, chcemy rozpocząc od Riwiery Makarskiej . Mam nadzieje, że wybór trafny. Mam na myśli Makarską , l Baśka Voda,l ub Brela. Bardzo dobre relacje czytałem na forum o tych miejscowaościach. Ale sam nie wiem, którą miejscowość wybrać ?
Może ktoś może polecić jakiś sprawdzony namiar na kwaterę wakacje planujemy na przełomie VII i VIII/07
Będę wdzięczny za pomoc!

Wybrałbym na Twoim miejscu Brelę ( najlepiej Podrace lub Jakirusa ). :D
BOBEY
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOBEY » 22.03.2007 22:46

Wybrałbym na Twoim miejscu Brelę ( najlepiej Podrace lub Jakirusa ).

Dięki serdeczne poszperam, a moze masz jakies namiary. bedę wdzieczny
oto moj adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pumis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pumis » 31.03.2007 23:03

BOBEY napisał(a):Witam Wszystkich
Będę wdzięczny za pomoc!

Zobacz zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link byłem w zeszłym roku, rewelka.

pozdr.
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 01.04.2007 07:31

Fajne miejsce :D :D :D :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone