Torac napisał(a):
No to już kawałek, żeby się położyć na Torac-u
Może lepiej byłoby przy zawsze bezpieczniej mieć swojaka koło siebie
Maciejka napisał(a):W lipcu 2010, w Bella Vista (Dingac-Borak), wynajmowałam 2 apartamenty (każdy 2 pokoje,łazienka,kuchnia,taras). Było nas łącznie 11 osób i płaciłam za całość 110 Euro/doba. Rezerwowałam w grudniu. Polecam
iwona73 napisał(a):Pozwolę sobie odkopać tamat.
W tym roku pierwszy raz na półwyspie w miejsowości Borak więc zdjęć i informacji nigdy dosyć.
Chociaż w tym watku zdjęć jak na lekarstwo to mimo wszystko proszę Cromaniaków o fotki zatunelowego Peljesaca.
W tym roku pierwszy raz na półwyspie w miejsowości Borak więc zdjęć i informacji nigdy dosyć.
Bardzo wiele dowiedziałam sie o regionie z przeróżnych relacji i postów ale może ktoś jeszcze chce się podzielić wspomnieniami z Boraka (czy z Borka ?).
Pozdrawiam
Chociaż w tym watku zdjęć jak na lekarstwo to mimo wszystko proszę Cromaniaków o fotki zatunelowego Peljesaca.
Bardzo wiele dowiedziałam sie o regionie z przeróżnych relacji i postów ale może ktoś jeszcze chce się podzielić wspomnieniami z Boraka (czy z Borka ?).
Pozdrawiam