anakin napisał(a):Tak.
Tylko,że w tym terminie tylko..............Maslina jest wolna.
Dla towarzystwa w tej ilości.
Maslina nie jest zła ...... tam kupowałem winko , cały dzień w piwniczce pod domkiem ktoś urzędował i o każdej porze mozna bylo zajrzec i się zaopatrzeć , a wino wg. mnie jedno z najlepszych na Peljesacu w dodatku w super cenie ( Plavac 60KN/1,5 l. , Dingac 100KN/1,5 l. oczywiśce w butelkach pet ) .
Maslina położona jest w dobrym miejscu przed nią , prawie bezpośrednio ( kwestia paru metrów ) , zejście na plaże ( ta plaża nad którą stoi dom Hanja ) . Apartamenty wyglądaja dośc surowo ale .... Anakin nie musicie być w jednym domu !
My mieszkaliśmy w Villi Jadranka , duży apartament , dla dwóch rodzin super , w cenie 98Eu/dzień . Villa Jadranka jest bezpośrednio obok villi Maslina , z drugiej strony też są domy z oferty ww. agencji p.Sarki np. Dom Fikus Zreszta to mała miejscowość wszędzie blisko .
Taras przy dużym apartamencie wielki , spokojnie mieściłoby się 10-12 osób na porannym śniadaniu czy wieczornym winkowaniu - co ważne ma rozsuwaną markizę , a przy tarasie na zewnątrz prysznic z którego często korzystaliśmy . Gospodarze mieszkają w Potomje , wpadają w dzień ale nie nocują .
Dingac dla jednych jest magiczny ( m.in. dla mnie , dla innych może wydac się za spokojną dziurą z ciężkim dojazdem ) Jesli lubisz spokojne klimaty , dobre wino i piękne widoki - to polecam