Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
skuszona Waszymi opowieściami Dingac Borak, mamy zarezerwowany pobyt w Willi Jagoda - czy ktoś może tam był i może się podzielić wrażeniami? Późno rezerwowaliśmy i została tylko ta willa w terminie który nas ineteresował. Pozdrawiam MArta
witam, chcialem odświeżyć troche watek zainteresowalem sie ta miejscowoscia, wydaje sie naprawde fajna, moze ktorys z szanownych forumowiczow byl w tamtym roku badz juz w tym i moglby sie podzielic garstka informacji n.t. okolicy, co warto zobaczyc, gdzie zjesc, itp. wszystki informacje mile widziane hehe mocno zastanawiam nad dingac borak jako celem wakacji z gory dziekuje za informacje
Czy mogę prosić o namiar do Iva z Dingac Borak 10 - przez booking trochę drogo a bezpośrednio może coś uratuję. Dawno w Cro nie byłem bo Dzieci mi się rodziły ale teraz może przyszła już pora... mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam tych co byli i są i będą