Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dalmacja, Peljesac, Dingac Borak!!

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 20.05.2012 14:32

Szkoda :) ale i tak odwiedzę Bobo.
Ps.
Gdzie można nabyć koszulkę cromaniaka ?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.05.2012 15:11

kukris napisał(a):Szkoda :) ale i tak odwiedzę Bobo.
Ps.
Gdzie można nabyć koszulkę cromaniaka ?

Powołaj się na Slavko z Warszawy. Albo na Rode :)
Takich jak te co widać z napisem na plecach Anadingač Borak nie dostaniesz bo były robione tylko dla nas na wyjazd. I dla gospodarzy na gifty. Są na forum tematy o koszulkach, trzeba znaleźć i się zapisać, jeśli jeszcze jest możliwość. tajemniczy robił. My mamy swój pomysł na ten rok, jak wyjdzie to będą super :)
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 20.05.2012 16:29

Bocian napisał(a):... Między 13 a 22 lipca załatwiam zniżkę :):) ...

A załatwisz "przed"?
... bo inaczej wykupimy wszystko i Twój wyjazd częściowo straci sens :wink: :lol:

No dobra, jak od 13, to na zakupy wpadniemy w drodze powrotnej z Czarnogóry :D
(a to dość ryzykowne posunięcie, bo piwniczka może być już wtedy pusta :lol: :wink: :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 20.05.2012 16:32

a to ja napisał(a):
Bocian napisał(a):... Między 13 a 22 lipca załatwiam zniżkę :):) ...

A załatwisz "przed"?
... bo inaczej wykupimy wszystko i Twój wyjazd częściowo straci sens :wink: :lol:

No dobra, jak od 13, to na zakupy wpadniemy w drodze powrotnej z Czarnogóry :D
(a to dość ryzykowne posunięcie, bo piwniczka może być już wtedy pusta :lol: :wink: :lol:

Znając Was to nie dacie rady wypić wszystkiego. Szczególnie, że Sławek co drugi dzień będzie leciał do PL jakiś program nakręcić :):)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 20.05.2012 18:20

Miejsca plażowe w Dingaću

Obrazek

Obrazek

Wejście do wody

Obrazek

W oddali Borak

Obrazek

Dla mnie rewelacja, takich miejsc najczęściej szukam
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 24.05.2012 16:27

Jak ja Was nie lubię :twisted:

Nie ma żadnych szans, żebym w tym roku pojechała do Borka, a Wy takie rzeczy wypisujecie....

No cóż, bawcie się dobrze w najlepszym (jak dla mnie) miejscu w Cro. Tam jest doskonale.

Dalmatinska Kuca jest fenomenalna, a jedzonko.... (się rozmarzyłam).

Pozdrawiam :)
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 24.05.2012 18:23

Aguha napisał(a):...
Nie ma żadnych szans, żebym w tym roku pojechała do Borka, a Wy takie rzeczy wypisujecie....
...

Trzy tygodnie temu też tak myślałam ... 8)

A rok temu, jeszcze pod koniec czerwca, nie miałam pojęcia, że będzie ... "a jednak Chorwacja! :D " (wtedy - Fažana :D)

Może trzeba trochę pogmerać komuś w brzuchu :wink: , albo podogrywać terminy, które stoją na przeszkodzie?

Głowa do góry, albo ... trzeba stanąć na tej głowie? :wink: :lol:
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 25.05.2012 08:43

To mi ktoś gmera w brzuchu 8) i do tego sprawia problemy :(
Wierzę, że nie zdemolujecie Borka i coś dla mnie zostanie za rok! :lol:

Pozdrawiam
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 29.05.2012 16:53

Aguha napisał(a):To mi ktoś gmera w brzuchu 8) i do tego sprawia problemy :(
Wierzę, że nie zdemolujecie Borka i coś dla mnie zostanie za rok! :lol:

Pozdrawiam

Wszyscy przestali pisać, żeby Cię nie wkurzać :D
Będę w Borku po raz pierwszy, a za rok pewnie po raz drugi
Pozdrawiam.[/b] :lol:
batmi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) batmi » 30.05.2012 18:34

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek[/quote]

Pięknie tam! Już za miesiąc będę zwiedzał te okolice!Pozdrawiam!
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 04.06.2012 12:04

No to się wkurzyłam :twisted: :lol:

Piknie, oj piknie!
iwona73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwona73 » 01.07.2012 10:44

Myślę że już pierwsi borkomaniacy niedługo będą po wakacjach więc bardzo proszę nie dajcie umrzeć temu wątkowi............ Wklejajcie fotki z Borka, Dingaca i całego półwyspu. Zawsze to będzie łatwiej wytrzymmać do wyjazdu :roll: a jeszcze prawie 7 tyg :(
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.09.2012 19:08

Też wzywam do odświeżenia tego wątku.Za rok chcę na Peljesac i czekam na świeże relacje.
iwona73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwona73 » 09.09.2012 17:08

Dzisiaj właśnie wróciłam z Boraka :lol: Za kilka lub kilkanaście :wink: dni postaram sie wklepić zdjęcia z półwyspu.

Jeśli oczywiscie nie będzie miał nic przeciwko autor wątku? :roll:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 09.09.2012 18:24

iwona73 napisał(a):Dzisiaj właśnie wróciłam z Boraka :lol: Za kilka lub kilkanaście :wink: dni postaram sie wklepić zdjęcia z półwyspu.

Jeśli oczywiscie nie będzie miał nic przeciwko autor wątku? :roll:

Za kilka,nie za kilkanaście :D .Ja wróciłem z Chorwacji w połowie sierpnia i już planuję przyszłoroczny urlop.Na Peljesacu.Napisz wszystko.Pozdrav
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Dalmacja, Peljesac, Dingac Borak!! - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies