Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dalmacja namiary na ciche urokliwe miejsce

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
horse
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) horse » 20.02.2012 20:11

Witam, w tym roku wybieram się po raz piaty z rodziną do CRO. Nie wyobrazam sobie wakacji gdzie indziej. Poprzednio 4 razy byłem w miejscowości Sukosan koło Zadaru. Fajne miejsce, przemili gospodarze ale tym razem wybrałbym się gdzieś indziej. Może ktoś podrzuciłby namiary na jakąś fajna willę, na południe od Splitu. Zaznaczam, że raczej interesują mnie ciche i spokojne okolice. Interesuje mnie coś w cenie do 50E;, za rodzine 2+2 w pierwszej połowie sierpnia. Chętnie odwdzięcze się namiarami do Sukosan, gdzie płaciłem podobną kwotę. Prosze o informacje na maila:
horse66x(małpa)wp.pl
pozdrawiam horse
Ostatnio edytowano 20.02.2012 21:36 przez horse, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 20.02.2012 20:32

horse napisał(a): Poprzednio 4 razy byłem w miejscowości Sukosan koło Zadaru.

8O
Ambitny jesteś...
Ja byłem raz i wystarczy. :wink:
horse
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) horse » 20.02.2012 21:35

Czyli wszystko przede mną:) A tak wogle to marzy mi się jakaś mała wyspa.
horse
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) horse » 21.02.2012 18:57

Witam, dostaje głównie propozycje z okolic Trogiru. Sam nie wiem, czy to fajnie, byłem tam w zeszłym roku zwiedzać i spotkałem mnustwo rodaków, nie natchnęło mnie to optymizmem.
aquavita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavita » 21.02.2012 19:18

Sukosan ..mile wspominam byłem 3 razy ,w tym dwa u Iwanki Jukman wspaniała kobieta ,może ktoś był?? jako baza wypadowa do Zadaru rewelacja.
horse
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) horse » 22.02.2012 18:43

Ja byłem u EDA i Mariany Babaic, super miła rodzina, czułem sie jakbym przyjechał do własnej rodziny. Ale tym razem chciałbym gdzie indziej, z daleka od drogi i blisko morza.
tkogut
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tkogut » 03.03.2012 18:37

Mogę podesłać Ci kilka namiarów na miejscowość Ribarica koło Karlobagu. Powinna ci się spodobać. Z dala od szosy, spokój i cisza. Aczkolwiek nie wszystkim odpowiadają betonowe plaże :)
horse
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) horse » 03.03.2012 21:06

Dzięki, już sobie znalazłem apartament w miejscowości Razanj. Apartmani Ivis, mam nadzieję, że nie będę żałował.
pozdrawiam
pakotomasz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pakotomasz » 26.03.2012 01:59

Czymożna prosic o jakieś namiary na noclegi w okolicach Sukosan? wybieramy się w 5 osób (4 dorosłych + 1 dziecko) po raz pierwszy na wakacje w Cro i szukamu jakiegos fajnego, spokojnego miejsca.
Jeśli będzie ktos tak uprzejmy prosze info na priva: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Piegus
Plażowicz
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piegus » 30.01.2019 18:58

horse napisał(a):Dzięki, już sobie znalazłem apartament w miejscowości Razanj. Apartmani Ivis, mam nadzieję, że nie będę żałował.
pozdrawiam

Witam, jestem nowa na forum, w tym roku pierwszy raz wybieram się z rodziną 2+3 dzieci (7+8+12) do Chorwacji. Od miesiąca szperam, wertuję, czytam opinie - dziękuję są bardzo przydatne. Lubimy raczej spokojne miejsca ale nie jesteśmy typami plażowiczów, którzy przez cały pobyt siedzą na plaży, lubimy zwiedzać. Napisałam w kilka miejsc, części z apartamentów nie znalazłam na forum, ten jednak znalazłam chciałam zapytać o opinię nt. apartamentu IVIS w Razanj. Przystępna cena, chyba spokojniej, właściciele na zdjęciu wydają się mili. Czy to dobra miejscówka?
Z góry dziękuję Horse za odpowiedź :) .
Pozdrawiam serdecznie całą forumową ekipę!!
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.01.2019 19:33

Piegus napisał(a):Z góry dziękuję Horse za odpowiedź :) .

horse logował się po raz ostatni na forum blisko 6 lat temu, więc raczej mała szansa, że Ci odpowie.
Wątek co prawda starszy od węgla, ale może akurat ktos tam stacjonował i pomoże.

Byli tam jeszcze:
member20659/
member24681/
Próbuj pytać poprzez PW czy @, może się uda.
Piegus
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piegus » 30.01.2019 19:47

dziękuję

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone