Tymona napisał(a): Ja to chyba mam jakiś problem z wyrażaniem swoich myśli tak, żeby były komunikatywne![]()
A może to ja mam problem

Tymona napisał(a): Ja to chyba mam jakiś problem z wyrażaniem swoich myśli tak, żeby były komunikatywne![]()
dangol napisał(a):Paweł, jakie szczęście, że to nie jest gra w okręty, bo byłby od razu TRAFIONY - ZATOPIONY
, a to oznaczałoby, że tegoroczny rejs, z powodu braku środka lokomocji, do skutku nie dojdzie
![]()
![]()
Należy Ci się nagroda za to, że dokładnie przewidziałeśpotrzeby mojej wyspiarskiej duszy (potrzeby te
na szczęście wspiera nasz kapitan). Tylko cóż takiego można dać Zwycięzcy konkursu (który... sam przypadkiem wywołał?), żeby nagroda była
trochę mniej wirtualna, niż ta dla Zawodowca za Jego poezje?
Kulko, czy zadowoli Cię "ufundowany" przez naszą załogę obrazek w większych rozmiarach, niż te zalecane do wklejania na forum, żebyś sobie mógł popatrzyć na ciepełko zatoczki (tej aktualnie "zwiedzanej" relacji - bo Lastova z przyczyn oczywistych jeszcze ofiarować nie możemy) w któryś mroźnych dni.
Jeśli tak - to możeten, który aktualnie jest na moim pulpicie?
dangol napisał(a):Piękna widoków z latarni nie odda niestety żadne z naszych zdjęć. Na każdym z nich widać przecież tylko jakąś cząstkę, a najlepiej jest, jak się ogarnia wszystko
dookoła. Nawet sklejone panoramki to też tylko wycinki z całości, zawierającej w sobie dużo, dużo więcej...
dangol napisał(a):
Piękna widoków z latarni nie odda niestety żadne z naszych zdjęć. Na każdym z nich widać przecież tylko jakąś cząstkę, a najlepiej jest, jak się ogarnia wszystko
dookoła. Nawet sklejone panoramki to też tylko wycinki z całości, zawierającej w sobie dużo, dużo więcej...
dangol napisał(a):... zatoczka z naszym jachtem i oczekującym nań kapitanem (który z pewnością zastanawia się, jak długo będzie tam jeszcze na nas samotnie oczekiwał?), a w oddali ledwie widoczny, ale wciąż majestatyczny Velebit
![]()
Lidia K napisał(a):Kulka będzie musiał poczekać na lepszą okazję (szybszy internet) albo długo i wielokrotnie "odświeżać stronę"
Powrót do Nasze relacje z podróży