Muszę szczerze przyznać , że ostatnio sam zaniedbuję to piękne wybrzeże

Ale jak już się uda , to będzie to Valun na Cresie albo Veli Losinj na Losinju oczywiście

maslinka napisał(a):Danusiu, widzę u Ciebie tę samą pasję odkrywania nowych zakątków, którą sama posiadam. Niespokojny duch, który ciągle każe gonić za nieznanym, ale i wracać do miejsc darzonych szczególnym sentymentem.
Ale do szczęścia potrzebuję na pewno przejrzystego morza, skalistej plaży, miasteczka z urokliwą starówką (plątaniną wąskich uliczek) i dużo chorwackiego słońca.
Jeśli znalazłabym to w Maly Losinj, to byłabym szczęśliwa
ines napisał(a): Mi się wydaje, że większość uczestników forum tak ma
Nie należymy przecież do osób, które lecą samolotem na tydzień, aby leżeć przy basenie i popijać drinki
Z mężem zdecydowanie wolimy aktywny wypoczynek, choć może nie aż tak jak niektórzy tu na forum![]()
dangol napisał(a):ines napisał(a): Mi się wydaje, że większość uczestników forum tak ma
Nie należymy przecież do osób, które lecą samolotem na tydzień, aby leżeć przy basenie i popijać drinki
Z mężem zdecydowanie wolimy aktywny wypoczynek, choć może nie aż tak jak niektórzy tu na forum![]()
Ines, Twoje zwiedzanie Cro jest wystarczająco aktywne, tym co zobaczyłaś w ciągu jednego urlopu, mogłabyś obdarzyć bardzo wiele osób, też przecież nie leżących cały czas przy basenie
. A z drugiej strony, poleżeć na plaży też czasem jest przyjemnie
, zwłaszcza gdy urokliwa plaża jest co chwilkę
.
Pozdrawiam cieplutko
dangol napisał(a):Teraz akurat, ..... mam komputer tylko dla siebie
Wiktor59 napisał(a):Zdjęcia nocne - super. Ręka Zbycha ???
Wiktor
kulka53 napisał(a):dangol napisał(a):Teraz akurat, ..... mam komputer tylko dla siebie
Może najwyższy czas na zakupienie drugiego![]()
Idą Święta, prezent będzie jak znalazł
![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży