traper napisał(a):Wiktorku. Witku. W najbliższą wiosnę już płyniemy,.
Wiktor59 napisał(a):Pomyślcie też o młodzieży. Może oni by gdzieś popłyneli.
ines napisał(a):Danusiu, miło popatrzeć w taki śnieżny dzień na Twoje ciepłe i słoneczne fotki
czekam na więcej...
dangol napisał(a): Cóż z tego, że jedna fontanna to delfinki , największa atrakcja okolicznych wód, o ile ktoś ma wystarczająco dużego farta, żeby na nie popatrzeć z bliska...
Tymona napisał(a):
Ach, ta rodzinka okupująca komputer Danusia - Ty się im nie dawaj Powiedz, że masz zobowiązania
wojan napisał(a):(..) gdy miałem trochę więcej chorwackich doświadczeń zrozumiałem,że wyspa Losnij to taka mała Dalmacja w Kwarnerze ....
dangol napisał(a):Tymona napisał(a):
Ach, ta rodzinka okupująca komputer Danusia - Ty się im nie dawaj Powiedz, że masz zobowiązania
Nie daję się , ale egoistką być nie mogę (zwłaszcza we własnej rodzinie) i czasem ustąpić muszę . Teraz akurat, zanim wezmę się za ogdrzewanie obiadu (w zasadzie to już pora kolacji?), mam komputer tylko dla siebie, więc za chwilę kolejny odcinek
dangol napisał(a): Jasne, mam kilka miejsc ulubionych szczególnie , do których chciałabym wrócić wielokrotnie chociaż też nie na długo, bo zaraz ciągnie mnie gdzieś w inne strony, żeby odkryć jeszcze mi nieznane...
Powrót do Nasze relacje z podróży