Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dalmacja: jachtem (2007,2008, 2009)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 21.03.2010 14:12

No cóż, skoro tak... to poczekamy na cieplejsze czasy :wink: , kiedy

Noce takie są upalne
I słowiki spać nie dają ...
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 21.03.2010 22:25

Danusiu dziękuję Ci serdecznie za "morskie opowieści".
Dobrze mi się czytało i nawet nie bujało :wink: .
Ale najwięcej dramatu, jak widzę, było jednak na lądzie.
Szcżęście, że Ci Chorwaci to dobrzy ludzie :) .
:papa:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 23.03.2010 12:17

Danusiu przeczytałam do końca..jak zwykle pięknie...szkoda, że koniec..uwielbiałam z tobą pływać ... :)
Serdecznie Cię Pozdrawiam,
Agnieszka
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 23.03.2010 21:14

Agnieszko, Wojtku :arrow: dziękuję Wam za miłe towarzystwo :D . Mam nadzieję, że na moich lądowych :lol: szlakach - gdziekolwiek one będą - też się pojawicie 8)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 09.09.2010 23:09

Ahoj marynarzu! Ahoj, przygodo!Dzięki uprzejmości wojana dopiero dzisiaj tu dotarłam :oops:
na razie tylko przewertowałam :wink: od jutra Ahoj relacjo! :D
Pozdrawiam Jola
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 22.09.2010 19:34

Jolu, cieszę się :) , że zaglądnęłaś do tych staroci (przy okazji pozdravki dla Andrzeja :papa: ). Mam nadzieję, że udało Ci się przepłynąć przez moje wypociny w czasie, gdy ja odkrywałam (tyle, że tym razem nie jachtem) pierwszą z moich greckich wysp, mam nadzieję :idea: nie ostatnią.

Pozdrawiam cieplutko :hut:
Ostatnio edytowano 16.02.2020 22:12 przez dangol, łącznie edytowano 1 raz
sroka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroka » 08.11.2010 23:02

Witam.

Wspaniała relacja!

Razem z żoną i znajomymi byliśmy na rejsie po Dalmacji w roku 2009. Były to nasze najwspanialsze wakacje :-). Czarterowaliśmy jacht wraz ze skiperem. Jednak znajomi chyba się wykruszyli i szukamy chętnych na rejs w przyszłym roku. Proponowany rejon: Okolice Dubrownika -> Czarnogóra -> Okolice Dubrownika, ale zawsze coś można ustalić.

Wszystkich chętnych proszę o kontakt tutaj lub na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Pozdrawiam
Radek

P.S. Sorki, że nie założyłem noiwego tematu, ale ten temat był jednym z nielicznych o żeglowaniu więc uznałem, że to dobry pomysł.
Ostatnio edytowano 10.11.2010 20:51 przez sroka, łącznie edytowano 1 raz
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 09.11.2010 18:35

sroka napisał(a): . Sorki, że nie założyłem noiwego tematu, ale ten temat był jednym z nielicznych o żeglowaniu więc uznałem, że to dobry pomysł.

Witaj Radku :D
Dzięki, za odgrzebanie moich staroci. Pomysł zły nie jest, ale pewnie łatwiej byłoby znaleźć chętnych na wspólny rejs, gdybyś jednak założył nowy temat :idea: z taką propozycją w dziale "Forumowy auto-stop", gdzie zazwyczaj podobne anonsy trafiają. Nie każdy ewentualny zaintresowany wpadnie na to, aby szukać tego w mojej relacji...

Przy okazji :!: sygnalizuję Tobie i wszystkim, którzy chcieliby zaglądnąć na podaną przez Ciebie stronkę ze zdjęciami z Twojego rejsu... Otóż, po dwóch próbach :mrgreen: zrezygnowałam, chociaż na zdjęcia chętnie bym popatrzyła :wink:. Wraz z otwieranianiem strony ze zdjęciami, anty-wirus na moim komputerze informuje mnie, że o :evil: drzemiącym tam trojanie :( :( :( .
Proszę, zrób coś :!: :!: :!:, bo raczej nikt nie chciałby, żeby mu się :roll: poinstalowało na komputerze coś, czego nie chciałby tam mieć.
A jak już będzie OK, to daj znać :D , a chętnie "popłynę" Twoją trasą.
Ostatnio edytowano 16.02.2020 22:13 przez dangol, łącznie edytowano 1 raz
brokers7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) brokers7 » 09.11.2010 20:16

Dawno tu nie zaglądałem. Jakaś podróż 2010 ??
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 09.11.2010 20:41

Jasne :D

Ale :idea: nie jachtem, no i nie w Chorwacji... Ale też fajnie 8)
brokers7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) brokers7 » 09.11.2010 21:18

No to dawaj linka :-)
sroka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroka » 10.11.2010 09:29

Dziękuję za odpowiedź :-)

I zapraszam wszystkich chętnych na wspólny rejs. Szukamy 2-4 osób na wspólny 2 tygodniowy rejs w 2011 roku (od czerwca do września) do Południowa Dalmacja + Chorwacja.
Jeżeli byliby chętni to mogą być inne terminy lub akweny (np. Tajlandia lub Martynika).

Pozdrawiam
Radek

P.S. Dzięki Dangol za poradę - umieszczę to ogłoszenie w dziale "Forumowy Auto-Stop" :-)
Ostatnio edytowano 10.11.2010 20:54 przez sroka, łącznie edytowano 1 raz
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 10.11.2010 19:51

sroka napisał(a): Faktycznie był tam fragment kodu nadpisany przez trojana (niegroźny Java Script) podczas wysyłania FTP-em. Stronę nadpisałem i podjąłem niezbędne kroki by to się nie powtarzało :-)

Niestety, ale wciąż nie jest OK :x . U mnie nadal przy otwieraniu Twojej galerii zgłasza się trojan :arrow: JS Dropper. Dokładnie ten sam, co wczoraj.
Nie znam się, na ile on jest groźny lub nie, ale znalazłam info, że może mi on :? zainstalować inne szkodliwe programy. Nie chciałabym się przekonać :roll: na ile szkodliwe, więc jeszcze poczekam z oglądaniem zdjęć...
Ostatnio edytowano 16.02.2020 22:14 przez dangol, łącznie edytowano 1 raz
sroka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroka » 10.11.2010 20:58

Hmm... Mój McAfee nic nie pokazuje... :-(
Mimo to usunąłem odnośnik do tej galerii.

Wrzucę relację na tej stronie - postaram się zmotywować do następnego tygodnia. Skoro już się tu zarejestrowałem to trzeba być nieco konstruktywnym :-)

Pozdrawiam
Radek
Ostatnio edytowano 11.11.2010 14:11 przez sroka, łącznie edytowano 5 razy
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 10.11.2010 22:04

sroka napisał(a):Skoro już się tu zarejestrowałem to trzeba być nieco konstruktywnym :-)

I takie podejście mi się podoba :D . Mam też nadzieję, że oprócz zdjęć będzie też trochę słów, jakaś mini-relacyjka?
Chętnie dowiedziałabym się, jak to jest, jak się pływa z wynajętym skipperem? Na ile ma się wpływ na trasę rejsu i takie tam...

Pozdrawiam serdecznie, Danka
Ostatnio edytowano 16.02.2020 22:14 przez dangol, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Dalmacja: jachtem (2007,2008, 2009) - strona 86
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies