Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dalmacja - Italiano 2008

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Italiano
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Italiano » 23.02.2009 08:06

holm napisał(a):Fajna relacja - b. miło czyta się i ogląda, zwłaszcza, że opisywane miejsca też zwiedziłam.
Skoro interesujesz się architekturą antyku, warto też odwiedzić Vid (to rzymska Narona) koło Metkovica nad Neretwą - w 2007 r. (chyba) otwarto tam nowoczesne i ciekawe muzeum archeologiczne ze zrekontruowaną świątynią rzymską (http://www.a-m-narona.hr/index-en.html).

Zauważyłam też pewien plus wynikający z utraty aparatu - więcej wspólnych zdjęć!

Dzięki byliśmy w Naronie .Rzeczywiście fajne miejce tylko poza Muzeum nie ma tam chyba nic więcej do zwiedzania :cry: .Metkowić to takie trochę "póżny Gierek :D "Ale Muzeum naprawdę nowoczesne. I utrata aparatu stała się plusem. :D Po powrocie udało się go naprawić jeszcze w trmach gwarancji :D
leszek r.
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszek r. » 09.08.2009 20:49

Witam

Plaża Male Duby jak rozumiem w okolicy Živogošće, gdzie dokładnie znajduje się ta zatoczka. Pozdrawiam
Italiano
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Italiano » 02.09.2009 09:04

Ciężko mi dokładnie wytłumaczyć.Od miejsca w którym mieszkałem w Zivogosce trzeba był przejść około kilometra nabrzeżem. Popatrzę jeszcze na mapie i podeślę ci dokładny plan
Italiano
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Italiano » 04.09.2009 08:32

Niestety nie udało mi się zrobić na mapie takiego zblizenia by dokładnie pokazać tę zatoczkę. Jak już pisałem znajduje sie ona około 1 km na południe od Zivogosce. Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Dalmacja - Italiano 2008 - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone