Miasto Hvar
w drodze na twierdzę górującą nad miastem...
i widok na Wyspy Piekielne
spowrotem w mieście (na dole )
darek1 napisał(a):Koleżanka Agablau prezentuje się na pięknych zdjęciach równie urokliwie jak widoki ujęte na foto. Może i nawet w ten sposób bardziej skupia uwagę użytkowników forum na piękno Riviery makarskiej. Pozdrawiam koleżankę ciepło i serdecznie.
beatusia napisał(a):darek1 napisał(a):Koleżanka Agablau prezentuje się na pięknych zdjęciach równie urokliwie jak widoki ujęte na foto. Może i nawet w ten sposób bardziej skupia uwagę użytkowników forum na piękno Riviery makarskiej. Pozdrawiam koleżankę ciepło i serdecznie.
wojan napisał(a):adam11 napisał(a):
tak ap ropo bardzo ładna pani na zdjęciach ))
Adaś - Ty myśl o maturze ,dziewczyny sobie zostaw na potem ....
Ale co racja to racja... Fotki super....
agablau napisał(a):Pozdrawiam pana maturzyste (adam11), bo ja też się będę zmagać z przygotowaniami do maturki w tym roku ;P a mi jeszcze 3 miesiące do osiemnastki zostały ;P
Darku, dzięki za szacunek do górników ;] a chopy na Śląsku nie są takie złe (chyba, że mając na myśli chopów chodzi Ci o tych, którzy siedzą na ławkach i piją jabole). No Śląsk może nie jest najpiękniejszym regionem Polski jeśli chodzi o miejsce do mieszkania, ale mi tam sie podoba jeśli stąd wyemigruję w inną częśc naszego cudownego kraju ( a może i Chorwacji ) to będę na Śląsk wracać pewnie często w odwiedziny
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie