Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Daleko od morza ale tanio

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
inkam1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) inkam1 » 04.03.2009 13:30

Zanim Szanowni Koledzy i Koleżanki z forum zaczną na mnie krzyczeć żeby szukać przez FAQ, bo temat już był, to proszę przeczytać uważnie i zauważyć, że moja prośba jest jednak mało typowa. Ale do rzeczy. W Chorwacji byliśmy już 4 razy, ale zawsze pod namiotem. Ponieważ powiększyła nam się rodzinka /obecnie 2 osoby dorosłe, nastolatek i roczniak/ i spadły dochody /kryzys :evil: / a serce do CRO się wyrywa, więc szukamy taniego apartamentu/pokoju, a wymagania mamy małe. Sknerus jestem - wiem. Ale liczę na Waszą pomoc. Może znacie namiary na taką kwaterę, gdzie koszt nie przekroczy 50 euro za dzień - region obojętny. Może być daleko od plaży np. 500 m, widok z okno obojętny ale nie odrażający /np. na śmietnik lub ślepą ścianę sąsiedniego domu w odległości 2m/. Pokój ma służyć do nocowania, więc z 3 łóżkami - metraż obojętny. Ale z dostępem do kuchni, bo samodzielnie trzeba przygotować np. rybki. Dobrze więc jeśli w promieniu np. 5 km będzie jakiś targ.
Mam nadzieję, że coś doradzicie. Pozdrawiam!
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 04.03.2009 14:00

Wszedłem w pierwszy lepszy link jaki mam zapisany.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
może się przyda
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 04.03.2009 14:11

Może tutaj wam się spodoba?

Ja tam nie mieszkałam ale przejeżdżałam przez Arbanije, myślę że można tam niedrogo wypocząć no i do Trogiru blisko. :)
Pozdrav
Renata
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 04.03.2009 14:21

inkam1 napisał(a):Zanim Szanowni Koledzy i Koleżanki z forum zaczną na mnie krzyczeć żeby szukać przez FAQ, bo temat już był, to proszę przeczytać uważnie i zauważyć, że moja prośba jest jednak mało typowa.

Konsekwentnie polecam Bank kwater w dziale FAQ :oczko_usmiech:

50 euro za 3 osoby to już nie jest tak mało (malucha nie liczę) :wink:

Może w tych wątkach coś znajdziesz dla siebie, chociaż tematy nie o kwaterach... :wink:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=19738
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21902
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.03.2009 14:56

inkam1 napisał(a):Może być daleko od plaży np. 500 m, widok z okno obojętny

500 m to wcale nie daleko od plaży :wink: z tytułu tematu wywmioskowałem, że to ma być dużo dalej od morza.
Np. coś takiego: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
leopantera
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leopantera » 04.03.2009 18:57

Wystarczy wybrać termin do 11 lipca i za 51 E masz:
albo w mniejszej miejscowości max za 45 E:

Nie rezygnuj tylko szukaj :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.03.2009 19:10

inkam1 napisał(a):Zanim Szanowni Koledzy i Koleżanki z forum zaczną na mnie krzyczeć żeby szukać przez FAQ, bo temat już był......koszt nie przekroczy 50 euro za dzień - region obojętny.....

I nadal będę się upierał przy FAQ :lol: :idea: :lol:
Tak z nudów wszedłem do FAQ i w tym poście w dziale FAQ znalazłem bez łachy noclegi (z wolnymi miejscami !!!), gdzie w okresie lipiec-sierpień bez problemu można trafić poniżej 50 euro a jak dobrze temat rozgryziesz to spokojnie na max 40 można stanąć. Jak weźmiesz studio to na......30 euro możesz się zatrzymać :wink:
Skoro piszesz, że rejon dowolny to.....Starigrad-Paklenica 100 m od morza zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Szukajcie a znajdziecie :lol:
Odrobina czasu i chęci i nie ma możliwości, żeby nie trafić w coś co będzie Ci odpowiadało finansowo, miejscowo itp. :wink:
krzycholu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzycholu » 04.03.2009 20:44

dorasoft napisał(a):Wszedłem w pierwszy lepszy link jaki mam zapisany.
może się przyda

Witam
Dostałem od Ciebie namiary na kwaterę w Okrug gornji na Ciovo , byłem ogólnie Ok , cena 70 Euro za apartman 8 -mio osobowy .Może nie jakies luksusy ale spoko cztery pokoje, kuchnia i jadalnia no i łazienka i prysznic.
Wszedzie blisko no może jak na Cro do wody daleko bo jakies 400 m.
W tym roku raczej Polska na wakacje bo widać co się dzieje, pejsiarze zaczęli windować euro i nie zanosi się że wróci do poziomu z lipca 08 (3,30)
A oto link do lokalu na Ciovo
Aha dzwony dawały nieżle szósta rano a tu kanonada za oknem :evil:
Trzeba było mniej Karlovacko zasysac wieczorem bo ranki były przykre :)
Ale ogólnie dzięki i polecam w miarę przyzwoity lokal za niedużą kasę .
pozdro-krzycholu
dorasoft
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorasoft » 04.03.2009 21:38

Wiedziałem, że ten kościół to może być "przykrość", ale żeby o 6 rano :evil:
Ale cieszę się, że miejsce ok.
pozdrawiam
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 04.03.2009 22:05

inkam1 napisał(a): i spadły dochody /kryzys :evil: / a serce do CRO się wyrywa, więc szukamy taniego apartamentu/pokoju, a wymagania mamy małe.

Trochę nie na temat, ale dla mnie to najsympatycznieszy post na CRO PL w tym roku ! Brawa za optymizm i pogodę ducha !
Pozdrawiam GAJUS ( na cro.pl od 2003 r)
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 04.03.2009 23:24

inkam1 napisał(a):Mam nadzieję, że coś doradzicie. Pozdrawiam!

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - miejsce sprawdzone, warte polecenia.
Pozdrav.

PS Fajny avatarek :D :D
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 05.03.2009 00:29

Podaj mail to wyśle link do apartmentu w Gradac..we wrześniu płaciliśmy 9E za osobę , apartament bardzo ładny-widok na morze, 2minuty do plaży.
Mieściło sie tam 5 osób :)

Pozdrawiam
inkam1
Podróżnik
Bardzo dziękuję za pomoc

Nieprzeczytany postnapisał(a) inkam1 » 05.03.2009 10:18

Wiedziałam, że można na Was cromaniaków liczyć :) . Gdyby ktoś chciał się jeszcze podzielić podzielić namiarami na apartamenty to podaję mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Termin wyjazdu w granicach 26.06 do 10.07.
Pozdrawiam i serdecznie dziękuję
ines
Cromaniak
Re: Bardzo dziękuję za pomoc

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 05.03.2009 14:26

inkam1 napisał(a):Wiedziałam, że można na Was cromaniaków liczyć :) . Gdyby ktoś chciał się jeszcze podzielić podzielić namiarami na apartamenty to podaję mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Poszło :)
W tym czasie to spokojnie coś znajdziesz..
Najłatwiej by było coś znaleźć na miejscu, jadąc w ciemno..wtedy ustalasz na miejscu i negocujesz cenę..oj wtedy to spokojnie 10E za osobę, w dobrym apartamencie, z widokiem na morze i blisko plaży :)
We wrześniu zawsze nam się tak udaje więc w czerwcu tez powinno być łatwo :)
darek1
zbanowany
Re: Bardzo dziękuję za pomoc

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 06.03.2009 21:08

ines napisał(a):
inkam1 napisał(a):Wiedziałam, że można na Was cromaniaków liczyć :) . Gdyby ktoś chciał się jeszcze podzielić podzielić namiarami na apartamenty to podaję mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Poszło :)
W tym czasie to spokojnie coś znajdziesz..
Najłatwiej by było coś znaleźć na miejscu, jadąc w ciemno..wtedy ustalasz na miejscu i negocujesz cenę..oj wtedy to spokojnie 10E za osobę, w dobrym apartamencie, z widokiem na morze i blisko plaży :)
We wrześniu zawsze nam się tak udaje więc w czerwcu tez powinno być łatwo :)

Ja zawsze ufam koleżance Ines i bardzo dobrze na tym wychodzę. Pozdrawiam koleżanki i kolegów po dłuższej nieobecności, spowodowanej podróżą służbową. Gorąco pozdrawiam koleżankę turystkę Ines.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone