Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Daleko od morza ale tanio

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ines
Cromaniak
Re: Bardzo dziękuję za pomoc

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 06.03.2009 22:50

darek1 napisał(a):

Ja zawsze ufam koleżance Ines i bardzo dobrze na tym wychodzę. Pozdrawiam koleżanki i kolegów po dłuższej nieobecności, spowodowanej podróżą służbową. Gorąco pozdrawiam koleżankę turystkę Ines.

Dareczku, tak długo Cię nie było, a ty sobie służbowo jeździłeś
po Polsce czy po Świecie ? :)
Też Cię Pozdrawiam Cieplutko :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 08.03.2009 18:51

ines napisał(a):
darek1 napisał(a):

Ja zawsze ufam koleżance Ines i bardzo dobrze na tym wychodzę. Pozdrawiam koleżanki i kolegów po dłuższej nieobecności, spowodowanej podróżą służbową. Gorąco pozdrawiam koleżankę turystkę Ines.

Poza granicami kraju. Pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 09.03.2009 01:23

darek1 napisał(a):
ines napisał(a):
darek1 napisał(a):

Poza granicami kraju. Pozdrawiam

Hmm..no to fajnie :)
Jak zwykle jestes tajemniczy...:)
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 09.03.2009 08:28

inkam1 napisał(a):Wiedziałam, że można na Was cromaniaków liczyć :) . Gdyby ktoś chciał się jeszcze podzielić podzielić namiarami na apartamenty to podaję mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Termin wyjazdu w granicach 26.06 do 10.07.
Pozdrawiam i serdecznie dziękuję

w tym terminie , dla 3 osob doroslych i dziecka za 50 euro mozesz spokojnie nawet w ciemno jechac i szukac, w bibinje w tej cenie bedziesz mial pierwsza ew druga linie od morza ;). Osobiscie preferuje tylko te dwie linie, bo dla mnie 50 m do morza to juz jest daleko, a co dopiero 500 ;/
sprynia
Croentuzjasta
Wolne terminy w te wakacje za dobrą cenę!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) sprynia » 24.06.2009 22:17

Witam wszystkich. Wolne terminy w te wakacje.
1. Starigrad-Paklenica, 28.07-12.08 oraz 29.08-10.09 apartament 4 osobowy, cena 40 euro/dzien + taxa, ale można się dogadać. Pan mówi typowo słownikowym angielskim czasem trudno zrozumieć.
2. Pani Lidija, zaraz przy plaży, Novi Vinodolski, ale wolne dopiero od 17.08. Za to jeżeli wybieracie się na 2 tyg. Pani oferuje cenę 35 euro z wliczoną taxą. Apartament również 4 osobowy, 2 pokoje.
jESLI KTOS BEDZIE ZAINTERESOWANY, PROSZE O INFORMACJE TO PODAM MAILE.
:)
Ostatnio edytowano 25.06.2009 13:19 przez sprynia, łącznie edytowano 1 raz
slawek66
Cromaniak
Re: Wolne terminy w te wakacje za dobrą cenę!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 25.06.2009 00:10

sprynia napisał(a):Witam wszystkich. Chciałabym podać 2 adresy e-mailowe ludzi wynajmujących apartamenty, którzy posiadają wolne terminy w te wakacje.
1. Starigrad-Paklenica, 28.07-12.08 oraz 29.08-10.09 apartament 4 osobowy, cena 40 euro/dzien + taxa, ale można się dogadać. Pan mówi typowo słownikowym angielskim czasem trudno zrozumieć. My jedziemy od 13.08 na 2 tyg. e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, więcej info jak wpiszecie w google maila
2. Pani Lidija, zaraz przy plaży, Novi Vinodolski, ale wolne dopiero od 17.08. Za to jeżeli wybieracie się na 2 tyg. Pani oferuje cenę 35 euro z wliczoną taxą. Apartament również 4 osobowy, 2 pokoje. E-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
:)

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
blublus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) blublus » 25.06.2009 23:58

poproszę o namiary, jak możesz to podaj maila i jakieś dokładniejsze dane gdzie to jest
mój mail blublus (mapla) poczta.fm
nowalijka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowalijka » 26.06.2009 10:05

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
RafałSC
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RafałSC » 11.12.2009 19:13

ines napisał(a):Podaj mail to wyśle link do apartmentu w Gradac..we wrześniu płaciliśmy 9E za osobę , apartament bardzo ładny-widok na morze, 2minuty do plaży.
Mieściło sie tam 5 osób :)

Pozdrawiam

ines mozna prosic o jakis sprawdzony apartament w Gradacu?
pzdr
rafał
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.12.2009 12:40

Moja rada jest taka. Ja już zarezerwowałem sobie apartament z tym że duży bo aż z 4 sypialniami ale i tez nas jedzie tam więcej. Podobnie jak ty do tej pory jeździliśmy pod namiot i podobnie jak u was powiększyła nam się rodzinka i podobnie jak ty szukaliśmy tym razem czegoś rozsądnego a jednocześnie urokliwego. I znaleźliśmy dom nad samym morzem z własną plażą w terminie 11 lipiec 21 lipiec. My zajmujemy całe duże piętro ale wiem że na parterze jest wolny dodatkowy (przynajmniej był wolny) apartamenty 2+2 za 55 euro wszystkie opłaty w cenie. W malutkiej miejscowości http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=24300 masz tam małą namiastkę od innych z forum którzy już tam byli niedaleko znanej małej miejscowości Rogoznica. Nas będą dwie rodzinki 2+2+1(11 lat)+1(brzdąc będzie miał 1.3 roku) i 2+2+1(niespełna 3 latka) i jeszcze jeden singiel :) może to coś dla was? Warto moim zdaniem. A jeśli naprawdę myślisz o znalezieniu kwatery takiej jak w tytule to jak wiesz jestem przekonany że widzieliście w czasie jazdy mijając różne miejscowości (nadmorskie) że tabliczek i ludzi z tabliczkami stoi całkiem sporo z informacjami o wolnych apartamentach i wiem że można jechać w ciemno i naprawdę wynegocjować całkiem niezły upust nawet 35 euro za taką rodzinkę jak wasza. My zdecydowaliśmy się na wcześniejszą z racji tego że jedzie nas spora grupka i możliwe że trudno było by znaleźć nam nocleg pod jednym dachem, ale gdyby nie to na pewno byśmy jechali w ślepo. Z taką małą poprawką szukaliśmy czegoś bezpośrednio nad wodą a to mogło by się okazać dość trudne w szczycie sezonu. Jesli interesuje was namiar na dom służę pomocą.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.12.2009 14:26

No tak i się zakręciłem :D nie zwróciłem uwagi że post jest z początku roku czyli pytanie dotyczyło wakacji 2009 a ja już o wakacjach 2010 sorry :oops:
Ps. Zawsze mogą się przydać komuś te informacje. Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Daleko od morza ale tanio - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone