Może tak byście dzieciom bajki/ksiązki poczytali, jakieś konkursy, zgadywanki porobili?
10-15 lat temu tabletów nie było i jakoś z dziećmi jeżdziliśmy...
FUX napisał(a):Może tak byście dzieciom bajki/ksiązki poczytali, jakieś konkursy, zgadywanki porobili?
Bocian napisał(a):FUX napisał(a):Może tak byście dzieciom bajki/ksiązki poczytali, jakieś konkursy, zgadywanki porobili?
Kiedyś nie było i sie jeździło, teraz są i sie z tym jeździ. Kiedyś się nie jeździło bo dzieciaki tego nie znały. Bez telefonu komórkowego się poruszasz na co dzień?
FUX napisał(a):Może tak byście dzieciom bajki/ksiązki poczytali, jakieś konkursy, zgadywanki porobili?
luk006 napisał(a):Wodnik73 wielkie, wielkie dzięki!!! Prawie jakbym go oglądał w sklepie .
Uchwyt zamówiony. Jak będziesz w okolicach Wałbrzycha zapraszam na piwo .
A co polecilibyście z tabletów 10 cali z klasy tzw. budżetowej do kwoty 400 zl.? Zastanawiam się czy do nowego uchwytu nie dokupić tableta. Przede wszystkim dlatego, że obawiam się, iż jak Maluchy dopadną do mojego tableta to za wiele z niego nie zostanie . Tablet mialby służyć do bajek + od czasu do czasu do wi-fi w domu.
P.S.
Ładny s-max Wodnik73.
FUX napisał(a):Bocian napisał(a):Kiedyś nie było i sie jeździło, teraz są i sie z tym jeździ. Kiedyś się nie jeździło bo dzieciaki tego nie znały. Bez telefonu komórkowego się poruszasz na co dzień?
Używam sporadycznie.
Książke częściej...
Bocian napisał(a):FUX napisał(a):Bocian napisał(a):Kiedyś nie było i sie jeździło, teraz są i sie z tym jeździ. Kiedyś się nie jeździło bo dzieciaki tego nie znały. Bez telefonu komórkowego się poruszasz na co dzień?
Używam sporadycznie.
Książke częściej...
I na książkę dzwonią do ciebie?
FUX napisał(a):Bocian napisał(a):Kiedyś nie było i sie jeździło, teraz są i sie z tym jeździ. Kiedyś się nie jeździło bo dzieciaki tego nie znały. Bez telefonu komórkowego się poruszasz na co dzień?
Używam sporadycznie.
Książke częściej...
krzyspvfr napisał(a):Przyłączam się do wątku.
Kolego Wodnik73 - też mam smaxa, mam też tablet 10 cali i właśnie kombinuję, czy by nie kupić drugiego - ale może taka opcja jak u Ciebie by wchodziła w grę. Pytanie: czy da się spokojnie oglądać filmy na tablecie siedząc na bocznych siedzeniach w 2 rzędzie? Bo u Ciebie widzę fotelik na środku - ja mam starsze dzieci, 11 i 13 lat, no ale 2 tabletów niestety nie mam.
luk006 napisał(a):Co prawda nie mam S-maxa (i nieco żałuję) ale rozwiązanie Wodnika73 sprawdziło się u mnie doskonale. W nieco mniejszym samochodzie (Skoda Roomster) ale za to na tablecie 7 calowym, dzieci bez problemu oglądały bajki z zewnętrznych foteli. Tak, że serdecznie polecam to rozwiązanie.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi