JoeF napisał(a):A teraz do krakuscity, bo ja nie lubię NIEDOMÓWIEŃ i KRĘTACTWkrakuscity napisał(a): O ile o jednej osobie nie ma co pisać bo czuję się przy niej jak jedynka w tej 10-cio dolarówce
Bez urazy (wiem, że piszesz o Platonie) ale akurat z Twoim stwierdzeniem bardzo bym polemizował... Dlatego, że zdarzały się różne niesnaski w przeszłości i duże różnice zdań... nie potrafisz obiektywnie docenić człowieka... A ja go bardzo lubię, cenię i się tego NIE WSTYDZĘ... a nić sympatii można prześledzić przez co najmniej cały rok wypowiedzi... nawet w "trudnych" momentach.
No to się pomyliłeś i to bardzo. Tu chyba ponownie emocje wzięły górą.
Nie miałem wcale na myśli Platona tylko inną osobę , która ostatnio w tym (i nie tylko) wątku mąci. Ktoś inny też tu na jego temat napisał ,ale nie zwróciłeś na to uwagi. Gdyby to był Platon to nie wpisałbym się do jego postu "Czarna flaga", to dobry i ciekawy temat. Ja z nim wcale nie mam zamiaru ponownie wojować zresztą sam widzisz, że miedzy nami teraz wszystko jest ok. No chyba, że Ty tak napisałeś aby on mi "przyłożył" a znając mnie wiesz , że nie będę mu dłużny. Tylko on jest na tyle inteligentny, że czytając w tym temacie posty wie, że to nie jego miałem na myśli.
Ja z Morskim Pasem teraz nie mam kontaktu, (kiedyś meilowo)- ostatnio widziałem go na cromaniackim spotkaniu w Migrenie dawno temu. Tamten wątek wystarczyło przeczytać i było wiadomo o kogo chodzi. Ja mam za dużo innych spraw na głowie aby Ci odpisywać więc kończę. Innych croforumowiczów też to nie obchodzi i pewnie chcą się coś dowiedzieć na inne chorwackie tematy.
I juz więcej nie odpisuj bo sie gubisz w tych wyjaśnieniach.
Pozdrawiam