piekara114 napisał(a):Dla mnie Kreta (o czym już pisałam) to RÓŻNORODNOŚĆ
Dziękuję i miło, że czekasz na moje kolejne Mam nadzieję, że jesienią i Ty coś ze swoich wojaży w kierunku grecko-macedońskim coś pokażesz...piotrf napisał(a):Piękne , podsumowanie też
Dzięki
Wspaniałości życzę w kolejnych greckich wyjazdach i już cieszę się na kolejne Twoje relacje
Dziękuję za pochwały. Mam nadzieję, że relacja i podsumowania z każdego miejsca przydadzą się przy planowaniu Twoich wakacji. Na czym stanęło? Paleoch. i coś jeszcze?Dawigs napisał(a):Świetna relacja, piękne zdjęcia, fajne i pomocne podsumowanie.
Polecam gorąco na posezonowy wypad, tak do 15. 10 to idealna pogoda dość pewna...ruzica napisał(a):Super podsumowanie, może kiedyś w końcu rozważę tą Kretę, nawet w podobnym terminie.
Czasu stale brak, a już Epir pora dokładniej zaplanować...ruzica napisał(a):To teraz możesz się brać za następną relację
Kreta jest wspaniała. Sycylia jeszcze w planach, choć z Kretą przez chwilę walczyłamarze_na napisał(a):To chyba najlepsze podsumowanie dla tej wyspy, chociaż mogę polecić wyspę jeszcze lepszą pod tym względem ..piekara114 napisał(a):Dla mnie Kreta (o czym już pisałam) to RÓŻNORODNOŚĆ
Wyspa jest za duża jak na jeden wypad, aby móc i Vai i Elafonisi i Balos zaliczyć za jednym razem....marze_na napisał(a):Dzięki za relację, bo pooglądałam sobie miejsca, gdzie dotrzeć nie zdołałam. Kiedyś na pewno będę chciała powygrzewać stare kości na B. E. i F .
Cieszę się, że się podobałotiwa napisał(a):Ale ciekawe i ładne fotograficzne podsumowanie .
Ja gorąco polecam, to idealne miejsce na połączenie plażowanie + zwiedzanie + spacery klimatycznymi uliczkami... Tu na forum Kreta ma kilku zwolenników: Tony i Dangol 2-krotnie wyspę odwiedzili, Tony w sumie 4 tygodnie na niej spędził. Aga_stella tegoroczną majówkę relacjonuje i też zadowolona. Ciekawa jestem całości relacji Kulek, co tak dokładnie im na wyspie nie spasowało.... Spotkałam się z jedną osobą która narzekała na Kretę, a dokładnie na tłumy w sierpniu.....tiwa napisał(a):Nie byłem na Krecie i dalej nie wiem (po początku relacji Kulek) czy mam w dalszym ciągu kruszyć opór małżonki (główny powód na nie, że wszyscy tam jeżdżą ). Twoja relacja jest na tak, ale poczekam na podsumowanie u Kulek
piekara114 napisał(a):Wyspa jest za duża jak na jeden wypad, aby móc i Vai i Elafonisi i Balos zaliczyć za jednym razem....marze_na napisał(a):Dzięki za relację, bo pooglądałam sobie miejsca, gdzie dotrzeć nie zdołałam. Kiedyś na pewno będę chciała powygrzewać stare kości na B. E. i F .
piekara114 napisał(a):Ale już myślę, kiedy by tu pojechać na wschodnią część wyspy, mam nawet w głowie zaznaczone miejsca do odwiedzenia
W głowie siedzi i drąży....marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):Ale już myślę, kiedy by tu pojechać na wschodnią część wyspy, mam nawet w głowie zaznaczone miejsca do odwiedzenia
Osobiście polecam. I wschodnią i środkową .
piekara114 napisał(a):Ten luz to właśnie ta tytułowa siga, siga
Pytaj się, pytaj