No to miałaś PKP.....
Pisz, bo niedługo jadę. Chania wieczorową porą obowiązkowa.
Fajnie, że dalej jesteśaga_stella napisał(a):Pisz, bo niedługo jadę.
OBOWIĄZKOWOaga_stella napisał(a):Chania wieczorową porą obowiązkowa.
piekara114 napisał(a):Staram się, ale jakoś ten kwiecień strasznie szybko mi przeleciał, nawet nie wiem kiedy....Mai napisał(a):Puk puk
Czekamy na więcejNo co się ostatecznie zdecydowałaś?Mai napisał(a):Mnie już czas goni
aga_stella napisał(a):Poczytał o plusach i minusach dostania się na Balos samochodem lub statkiem. I.... jestem w rozterce , jak ta żaba... i tak bym chciała i tak...
Jakie jest Twoje zdanie, którą opcję lepiej wybrać?
Mai napisał(a):Na pewno opcja bez statku jest tańsza.
Tu jest opis rejsu i ceny:
http://www.cretandailycruises.com/explo ... os.pl.html
marze_na napisał(a):Mocno pochylałam się kiedyś nad tematem dotarcia na Balos i tak jak pisze Mai, tez sklanialabym się ku opcji rejsu statkiem z Kissamos.
Staram się jak mogęajdadi napisał(a):Udało się nadrobić...i tu...i tam...
Widzę ,że relacja idzie równolegle...
Nawet nie żartuj z takim odpoczywaniemBeata W. napisał(a):No kiepsko taki deszczowy dzień trafić Ale nie ma tego złego, przynajmniej sobie odpoczęliście
Na szczęście jeden taki dzień...Liczyliśmy się z deszczem, ale to nawet koło deszczu nie leżało, to była pełna ulewa....Mai napisał(a):Ładny deszczyk mieliście dobrze że jeden dzień tylko taki.
Cieszę się, że jesteś. Pewnie już gdzieś w Cro szalejeciekrakusowa napisał(a):Dawno mnie tu nie było ale już nadrobiłam i jestem na bieżąco.
Kretę gorąco polecam zobaczyć. Kielich w domu, drugi na lotnisku i Aniu jakoś pójdzie...krakusowa napisał(a):Na tej Krecie podoba mi się coraz bardziej
Kreta za duża i zbyt różnorodna, aby za jednym razem ją zobaczyć... Cieszę się, że mimo naszej późnej wycieczki na wyspie udało nam się połączyć i odpoczynek i zwiedzanie, i każdy był zadowolonyMai napisał(a):Zdecydowaliśmy że skupimy się na części środkowo/ południowej i zachodniej. Wschód i południowy/wschód zostawimy sobie na kiedyś tampiekara114 napisał(a): No co się ostatecznie zdecydowałaś?
aga_stella napisał(a):Poczytałam o plusach i minusach dostania się na Balos samochodem lub statkiem. I.... jestem w rozterce , jak ta żaba... i tak bym chciała i tak...
Jakie jest Twoje zdanie, którą opcję lepiej wybrać?
Wyjazd na sam koniec października nawet na tak ciepłą i słoneczną wyspę jak Kreta, zawsze niesie ze sobą ryzyko gorszej pogody…. Wszelkie prognozy pogody pokazywały min. jeden dzień deszczu, tylko każda w inny dzień, ale w okresie wtorek-piątek….. No i ten dzień właśnie nadszedł ….
marze_na napisał(a):Mocno pochylałam się kiedyś nad tematem dotarcia na Balos i tak jak pisze Mai, tez sklanialabym się ku opcji rejsu statkiem z Kissamos.