Szkoda że w PL dominują te z ChRLBeata W. napisał(a):Dobry kasztan nie jest zły
Planujesz jakąś majówkę?Beata W. napisał(a):..... a maj nadciąga wielkimi krokami :lol
Gorąco polecamBeata W. napisał(a):Ładna ta wieczorna Chania, mam nadzieję kiedyś zobaczyć na własne oczy
piekara114] Szkoda że w PL dominują te z ChRL
[/quote]]
[quote="piekara114 napisał(a):Planujesz jakąś majówkę?Beata W. napisał(a):..... a maj nadciąga wielkimi krokami :lol
piekara114 napisał(a):Gorąco polecamBeata W. napisał(a):Ładna ta wieczorna Chania, mam nadzieję kiedyś zobaczyć na własne oczy
Beata W. napisał(a):[quote="piekara114] Planujesz jakąś majówkę?
[/quote]
A jakoś tak przypadkiem wyszło, że wybieramy się do Lwowa
[/quote]
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):[quote="piekara114] Planujesz jakąś majówkę?
[/quote]
A jakoś tak przypadkiem wyszło, że wybieramy się do Lwowa
[/quote][/quote]
Nic dziewczyny nie planujcie
Ma być deszcz, śnieg i wszystkie inny kataklizmy
Pouczcie się lepiej matmy ... albo geo ... no ostatecznie polaka [/quote]
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Aga to ja się pouczę geografii i historii w tym Lwowie bez względu na pogodę bo już zapłaciłam za noclegi
Ale pamiętaj, że Cię ostrzegałam ...
mysza73 napisał(a):Pouczcie się lepiej matmy ... albo geo ... no ostatecznie polaka
dangol napisał(a):mysza73 napisał(a):Pouczcie się lepiej matmy ... albo geo ... no ostatecznie polaka
A nie lepiej gdzieś wyjechać i zostawić Córę samą przy księgach? My lata temu tak właśnie zrobiliśmy przy okazji matury naszej Gochy dzięki czemu nie rozsiewaliśmy paniki po domu, . Zdecydowanie korzystnie wpłynęło to również na nasze dziecię, łatwiej było się jej skupić przy wkuwaniu materiału.
Taki pomysł tez jest, ale właśnie pogoda i ceny za nocleg trochę są przesadzone...Poniżej 1200/1500 ciężko coś rozsądnego znaleźć na 6 nocy, a chcę apartament/mieszkanie z parkingiem.... A loty ciekawe były...jeszcze miesiąc temu, ale wtedy nie mogłam podjąć decyzji czy gdzieś pojedziemy czy nie....Beata W. napisał(a):Na takie wolne dni to chyba ciężko ciekawy lot w przyzwoitej cenie znaleźćpiekara114 napisał(a):Ja jak pojadę to tam gdzie ciepło będzie...bo lotów ciekawych nie ma
A miał być Gdańsk
piekara114 napisał(a):Taki pomysł tez jest, ale właśnie pogoda i ceny za nocleg trochę są przesadzone...Poniżej 1200/1500 ciężko coś rozsądnego znaleźć na 6 nocy, a chcę apartament/mieszkanie z parkingiem.... A loty ciekawe były...jeszcze miesiąc temu, ale wtedy nie mogłam podjąć decyzji czy gdzieś pojedziemy czy nie....Beata W. napisał(a):Na takie wolne dni to chyba ciężko ciekawy lot w przyzwoitej cenie znaleźćpiekara114 napisał(a):Ja jak pojadę to tam gdzie ciepło będzie...bo lotów ciekawych nie ma
A miał być Gdańsk
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Aga to ja się pouczę geografii i historii w tym Lwowie bez względu na pogodę bo już zapłaciłam za noclegi
Ale pamiętaj, że Cię ostrzegałam ...
Ok, ale mam nadzieję, że Twoje przepowiednie się jednak nie sprawdzą i kurtek zimowych nie będę musiała brać