.png)
Beata W. napisał(a):Dobry kasztan nie jest zły
Planujesz jakąś majówkę?Beata W. napisał(a):..... a maj nadciąga wielkimi krokami :lol
Gorąco polecamBeata W. napisał(a):Ładna ta wieczorna Chania, mam nadzieję kiedyś zobaczyć na własne oczy

.png)
piekara114]![]()
Szkoda że w PL dominują te z ChRL
[/quote]]
![]()
[quote="piekara114 napisał(a):Planujesz jakąś majówkę?Beata W. napisał(a):..... a maj nadciąga wielkimi krokami :lol
piekara114 napisał(a):Gorąco polecamBeata W. napisał(a):Ładna ta wieczorna Chania, mam nadzieję kiedyś zobaczyć na własne oczy
.png)
Beata W. napisał(a):[quote="piekara114] Planujesz jakąś majówkę?
[/quote]
A jakoś tak przypadkiem wyszło, że wybieramy się do Lwowa![]()
[/quote]

.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):[quote="piekara114] Planujesz jakąś majówkę?
[/quote]
A jakoś tak przypadkiem wyszło, że wybieramy się do Lwowa![]()
[/quote][/quote]
Nic dziewczyny nie planujcie![]()
Ma być deszcz, śnieg i wszystkie inny kataklizmy![]()
Pouczcie się lepiej matmy ... albo geo ... no ostatecznie polaka![]()
[/quote]
.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Aga to ja się pouczę geografii i historii w tym Lwowie bez względu na pogodę bo już zapłaciłam za noclegi![]()
![]()
Ale pamiętaj, że Cię ostrzegałam ...![]()
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Pouczcie się lepiej matmy ... albo geo ... no ostatecznie polaka
.png)
dangol napisał(a):mysza73 napisał(a):Pouczcie się lepiej matmy ... albo geo ... no ostatecznie polaka
A nie lepiej gdzieś wyjechać i zostawić Córę samą przy księgach? My lata temu tak właśnie zrobiliśmy przy okazji matury naszej Gochy dzięki czemu nie rozsiewaliśmy paniki po domu,. Zdecydowanie korzystnie
wpłynęło to również na nasze dziecię, łatwiej było się jej skupić przy wkuwaniu materiału.

.png)
Taki pomysł tez jest, ale właśnie pogoda i ceny za nocleg trochę są przesadzone...Poniżej 1200/1500 ciężko coś rozsądnego znaleźć na 6 nocy, a chcę apartament/mieszkanie z parkingiem.... A loty ciekawe były...jeszcze miesiąc temu, ale wtedy nie mogłam podjąć decyzji czy gdzieś pojedziemy czy nie....Beata W. napisał(a):Na takie wolne dni to chyba ciężko ciekawy lot w przyzwoitej cenie znaleźćpiekara114 napisał(a):Ja jak pojadę to tam gdzie ciepło będzie...bo lotów ciekawych nie ma![]()
A miał być Gdańsk
.png)
piekara114 napisał(a):Taki pomysł tez jest, ale właśnie pogoda i ceny za nocleg trochę są przesadzone...Poniżej 1200/1500 ciężko coś rozsądnego znaleźć na 6 nocy, a chcę apartament/mieszkanie z parkingiem.... A loty ciekawe były...jeszcze miesiąc temu, ale wtedy nie mogłam podjąć decyzji czy gdzieś pojedziemy czy nie....Beata W. napisał(a):Na takie wolne dni to chyba ciężko ciekawy lot w przyzwoitej cenie znaleźćpiekara114 napisał(a):Ja jak pojadę to tam gdzie ciepło będzie...bo lotów ciekawych nie ma![]()
A miał być Gdańsk
.png)
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Aga to ja się pouczę geografii i historii w tym Lwowie bez względu na pogodę bo już zapłaciłam za noclegi![]()
![]()
Ale pamiętaj, że Cię ostrzegałam ...![]()
Ok, ale mam nadzieję, że Twoje przepowiednie się jednak nie sprawdzą i kurtek zimowych nie będę musiała brać