Cmentarz żołnierzy alianckich położony jest w pięknym miejscu, choć to marne dla nich pocieszenie
A na niemieckim w "moim" Maleme też byliście?
Jadąc na Ela ominęliśmy je, a potem...co cóż inne były priorytety, ale to już w kolejnych odcinkach.....tony montana napisał(a):A na niemieckim w "moim" Maleme też byliście?
Wiedziałam w jaki sposób odnalazł syn grób ojca i że lot był samolotem Liberator, cała reszta była mi nie znana... Dzięki za linka, dużo tam ciekawych informacji....Buber napisał(a):Dobrze, że umieściłaś zdjęcie grobu, jedynego Polaka na tym cmentarzu.
Miałem w planie jego zwiedzenie i szukanie tego grobu przez moich chłopaków, ale trochę pobłądziliśmy ...
Dla zainteresowanych story [*]
Mam nadzieję, że jutro jakimiś szczegółami się tu podzielisz.... Ale Ci, tak pozytywnie, zazdroszczę...aga_stella napisał(a):No to chyba będzie ...wiosna na Krecie Od 9 maja (wstępna rezerwacja jest, decyzja ostateczna jutro).
Mam nadzieję, że jutro jakimiś szczegółami się tu podzielisz.... Ale Ci, tak pozytywnie, zazdroszczę...
Fajnie, że relacja Ci się przyda. Mi zostało 2,5 dnia do opisania, przed Twoim wyjazdem na pewno skończę....aga_stella napisał(a): Została nam tylko rezerwacja auta i czytanie Twojej relacji od początku
piekara114 napisał(a):To super, że udało Wam się wszystko dograć i fajna wiosna Wam się szykuje....
Scaleta - nigdy nie spotkałam się z tą nazwą miejscowości, ale google mi ją już pokazał...i muszę Ci zaproponować odwiedzenie klifów nad Bali - podobno są piękne, no i jesteś w sensownej odległości od Matali i wykopalisk w Fajstos. No i będziesz mieć rzut beretem w TO miejsce....Fajnie, że relacja Ci się przyda. Mi zostało 2,5 dnia do opisania, przed Twoim wyjazdem na pewno skończę....aga_stella napisał(a): Została nam tylko rezerwacja auta i czytanie Twojej relacji od początku
A samochód to wiesz, gdzie polecam uderzyć, może podstawią Wam pod hotel...
Dziś mi wyskoczyło o to to jako zachęta do odwiedzenia Kretypiekara114 napisał(a):21.10.2017, sobota, dzień 1 Seitan Limania ….