piekara114 napisał(a):
Tam to dopiero pustki zioną...
To fakt...ale jakby co to...to życzyłem Wam smacznego
ajdadi napisał(a):piekara114 napisał(a):
Tam to dopiero pustki zioną...
To fakt...ale jakby co to...to życzyłem Wam smacznego
Nauka podobno spoko ,piekara114 napisał(a):Jak Zuzi idzie nauka I gdzie to końcem miesiąca wyfruwacieBeata W. napisał(a):Bo mysza jakaś wyciszona przed tą maturą
To co Hiszpania, Portugalia, Rodos?mysza73 napisał(a):Nauka podobno spoko ,piekara114 napisał(a):Jak Zuzi idzie nauka I gdzie to końcem miesiąca wyfruwacieBeata W. napisał(a):Bo mysza jakaś wyciszona przed tą maturą
ale tak jak podejrzewałam, potrzebne jest doładowanie akumularorów, więc przegłosowałyśmy męża co do świąt
Mam nadzieję, że słońca nam nie zabraknie
piekara114 napisał(a):To co Hiszpania, Portugalia, Rodos?mysza73 napisał(a):Nauka podobno spoko ,piekara114 napisał(a):Jak Zuzi idzie nauka I gdzie to końcem miesiąca wyfruwacieBeata W. napisał(a):Bo mysza jakaś wyciszona przed tą maturą
ale tak jak podejrzewałam, potrzebne jest doładowanie akumularorów, więc przegłosowałyśmy męża co do świąt
Koniecznie, super piękna wyspa i różnorodna...Mikromir napisał(a):A z powodu całokształtu... Bo dość pociągający jest... Trzeba by się kiedyś wreszcie wybrać na tę Kretę...piekara114 napisał(a):Mikromir napisał(a):Tylko zaniemówiłam z wrażenia.
Z jakiego powodu
mysza73 napisał(a):No zgadłaśpiekara114 napisał(a):To co Hiszpania, Portugalia, Rodos?
Zaczął bać się lataćBuber napisał(a):Uśpić i do luku człowieka.mysza73 napisał(a):ale nic nie powiem póki nie pojedziemy , bo mąż mimo że kupił bilety, cały czas twierdzi, że do samolotu nie wsiądzie
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):To co Hiszpania, Portugalia, Rodos?mysza73 napisał(a):Nauka podobno spoko ,piekara114 napisał(a):Jak Zuzi idzie nauka I gdzie to końcem miesiąca wyfruwacieBeata W. napisał(a):Bo mysza jakaś wyciszona przed tą maturą
No zgadłaś ,
ale nic nie powiem póki nie pojedziemy , bo mąż mimo że kupił bilety, cały czas twierdzi, że do samolotu nie wsiądzie
Buber napisał(a):Żałuję, że tam nie byłem ... w sumie są 3 ... ( w tym jeden opuszczony ) obok siebie.
To wszystko jasne....Beata W. napisał(a):Tak mi się gdzieś o uszy obiły jakieś bilety do Hiszpanii. Aga spoko jak już kupił to wsiądzie. W końcu księgowy nie będzie kasy marnował na jakieś fochymysza73 napisał(a):No zgadłaś ,piekara114 napisał(a):To co Hiszpania, Portugalia, Rodos?
ale nic nie powiem póki nie pojedziemy , bo mąż mimo że kupił bilety, cały czas twierdzi, że do samolotu nie wsiądzie
ajdadi napisał(a):...myślę...piekara114 napisał(a):A to dlatego wszystko było tak smaczne
Już za minutkę....kmichal napisał(a):... a co to ? ... ...piekara114 napisał(a):u stóp naszego dzisiejszego celu….
My w Moni nie byliśmy - uznaliśmy, że z Chanii za daleko, a w samej okolicy przecież jest tyle ciekawych miejsc do zobaczenia, których wiedzieliśmy, że nie uda nam się zobaczyć, bo tydzień to wcale nie tak długo....Buber napisał(a):Żałuję, że tam nie byłem ... w sumie są 3 ... ( w tym jeden opuszczony ) obok siebie.
Jeden ciekawszy od drugiego ...chciałbym porównać z Moni Arkadi.
Ja na pewno Kretę odwiedzę, nie raz, bo przecież wschód nie odwiedzony, cały środek i południe....Buber napisał(a):Ech - na sam region Chanii, choćby na tydzień, jeszcze polecę .
dangol napisał(a):My ten środkowy widzieliśmy tylko z zewnątrz, nie trafiliśmy z godzinami otwarcia . Święta Trójca malownicza, oliwa od mnichów super (w zeszłym roku mieliśmy powtórkę - prezent od przyjaciół, którzy odwiedzili monastyr). Spacer do opuszczonego monastyru bardzo fajny , żałuję tylko, że odpuściliśmy jego przedłużenie aż na nad morze.