Piękna ta Twoja jesienna Kreta
Coraz bardziej się przekonuję do Grecji
Piękna i spokojna, ale to już zasługa pobytu na skraju sezonu, co rządzi się swoimi prawami....maslinka napisał(a):Piękna ta Twoja jesienna Kreta
Myślę, że bylibyście zadowoleni pływając kajakiem po różnorodnych zatoczkach... a do północnej Gr. aż tak dużo dalej z południa PL nie mamy... No i to ich jedzenie...jak nie jestem smakoszem i jedzenie nie ma dla mnie wielkiego znaczenia to ich jedzenie mnie podbiło: oliwki, gyros, baranina, feta... ehhh...głodna się zrobiłam...maslinka napisał(a):Coraz bardziej się przekonuję do Grecji
piekara114 napisał(a):A już jakieś plany na wakacje masz
maslinka napisał(a):piekara114 napisał(a):A już jakieś plany na wakacje masz
Jeszcze nie, ale Grecja coraz bliżej. W końcu musi przyjść na nią pora Pewnie zaczniemy od jakichś bliższych wysp (muszą być wyspy - więcej możliwości kajakowania), żeby dotrzeć w 2 dni z noclegiem np. w Belgradzie.
Samolot odpada, no bo kajak i mnóstwo innych rzeczy, bez których nie wyobrażamy sobie urlopu
Eeee, ja chora jestem, na L4 teraz siedzę...muszę się oszczędzaćmysza73 napisał(a):Becia, a Ty strasznie się oszczędna ze zdjęciami robisz
No był grosik w Retymno.... No i czasami robię w domutony montana napisał(a):Dałabyś zdjęcie jakiego gyrosa czy pity, souvlaków, bo zjadłbym trochę greckiego żarcia
Próbuję, ale to nie przeziębienie czy grypa, więc trudno nazwać to kurowaniem...raczej regeneracja całego organizmuBeata W. napisał(a):To kuruj się i w między czasie fotkami nas uracz
Będą za jakieś 2 odcinki....Beata W. napisał(a):Ja bym souvlaczki zjadła
piekara114 napisał(a):Eeee, ja chora jestem, na L4 teraz siedzę...muszę się oszczędzaćmysza73 napisał(a):Becia, a Ty strasznie się oszczędna ze zdjęciami robisz
maslinka napisał(a):piekara114 napisał(a):A już jakieś plany na wakacje masz
Jeszcze nie, ale Grecja coraz bliżej. W końcu musi przyjść na nią pora
Też mam taką nadziejęagata26061 napisał(a):... ale skoro masz więcej czasu, to i w relacji może więcej odcinków się pojawi
piekara114 napisał(a):Jakoś nie lubię robić zdjęć jedzeniu, ale czasami się zdarza, no i moi Panowi się delikatnie mówić wkurzają jak wkładam im obiektyw do talerza
piekara114 napisał(a):Próbuję, ale to nie przeziębienie czy grypa, więc trudno nazwać to kurowaniem...raczej regeneracja całego organizmuBeata W. napisał(a):To kuruj się i w między czasie fotkami nas uracz
....
piekara114 napisał(a):Będą za jakieś 2 odcinki....Beata W. napisał(a):Ja bym souvlaczki zjadła