Widzę, że na tej fotce z parkingiem, jest właśnie słynny kościółek Spiridiona .
Że też tam nie dotarłem ... No i ten mural rewelacja, chyba ciekawszy, niż ten na placu.
Palm trochę było, ale alej palmowych nie...kmichal napisał(a):... takie alejki to ja lubię ... ....piekara114 napisał(a):palmową aleją…
Dla mnie Chania wyżej, i to sporo.... Ale myślę, że jakbym mogła Retymno po zmroku obejrzeć, to mógłby być remis lub niewielka przewaga Chanii..Mai napisał(a):A jak wypada Retymno w porównaniu z Chanią?
Ja mam inne plany.... Kolejny raz to nocleg w okolicach Heraklionu, a południowa część z noclegiem na południu....Mai napisał(a):Tak się zastanawiam czy okolice Retymno były by dobre jako baza wypadowa do środkowej i częściowo wschodniej Krety, z lotem do Chanii?
Ja nawet nie widziałam, że to kościółek, z zewnątrz nic na to nie wskazywało.... Ot, pusty budynek wśród ruin....Buber napisał(a):Widzę, że na tej fotce z parkingiem, jest właśnie słynny kościółek Spiridiona .
Że też tam nie dotarłem ... No i ten mural rewelacja, chyba ciekawszy, niż ten na placu.
Mural rewelacyjny... Ten na placu też robił wrażenie i na fotkę się załapał przy okazji, ale ten już koniecznie chciałam mieć na zdjęciu...Buber napisał(a): No i ten mural rewelacja, chyba ciekawszy, niż ten na placu.
piekara114 napisał(a):
Cd będzie, ale szukam lokum na wakacje...trochę mi z tym schodzi.... ceny w wybranym miejscu trochę mnie zaskoczyły....trzeba jeszcze się rozejrzeć, może zmienić destynację...
tony montana napisał(a):Rethymno warte jest mszy, ja po zastanowieniu stawiam na remis tego miasta w "starciu" z Chanią.
Dodam, że jak dla nie nie jest to I liga miast ogólnie, ale i tak fajnie tam być
Czekam na dalszy ciąg relacji (nadrabiam powoli po kolei relacje dopiero)
Beata W. napisał(a):
Z tym nadrabianiem zawsze się schodzi A jak tam po feriach
Miło że się ujawniłeś....Rero napisał(a):Oglądam - bardzo mi się podoba.
tony montana napisał(a):Czekam na dalszy ciąg relacji (nadrabiam powoli po kolei relacje dopiero)
marze_na napisał(a):Upominam się nieśmiało o kolejne widoki z Krety.
Beata W. napisał(a):Beata popieram postulat Marzeny
piekara114 napisał(a): Cześć, fajnie, że jesteście i jeszcze pamiętacie o mojej Krecie. Już wczoraj miałam pisać kolejny odcinek, a okazało się, że zalało nam trochę piwnicę w bloku... no i jakoś już się nie zebrałam.... Ale zdradzę, że kolejny dzień spędzimy inaczej niż dotychczasowe....