piekara114 napisał(a):U nas morze było jak tafla lustra....
CO NA TEJ KRECIE??
piekara114 napisał(a):U nas morze było jak tafla lustra....
Szczerze to chciałabym, aby kable zasypało.... bo naprawdę u nas śniegu malutko, nawet w Krakówku więcej niż u nas u podnóża Babiej Góry... Jak patrzę na zdjęcia i relacje w tv z innych regionów PL to czuję się jakby o innej planecie mówili....Beata W. napisał(a):No właśnie, Beata zimowa przerwa czy kable zasypało
Jedziemy do kolejnego punktu... Siadam pisać kolejny odcinek, a tu taki wysyp, więc wiesz....tony montana napisał(a):CO NA TEJ KRECIE??
piekara114 napisał(a):Idziecie ze mną?
Zapraszam, ale kapieli w lazurach już tego dnia nie będzie, jest już po 15 czasu kreteńskeigopiotrf napisał(a):Z przyjemnością nawet największą twierdzę i z zewnątrz , i wewnątrz . . . a potem kąpiel w lazurach . . .
U mnie ledwie -1 i raczej już ta temp się nie utrzyma....Beata W. napisał(a):Idziemy, idziemy. Tylko rozgrzać się trzeba bo -8 jest
To od razu powiem, że twierdzę obeszliśmy ze wszystkich możliwych stron....tony montana napisał(a):Od tej strony jeszcze nie zajeżdżałem do Rethymno.... twierdzy od dołu i od tej strony też nie zdobywałem
Też tak słyszałam... ale ja serce to w Chanii zostawiłam....kulka53 napisał(a):Podobno najładniejsze miasto na Krecie, a twierdza jest imponująca... nie sposób go ominąć
Dziękujękulka53 napisał(a):Zapisuję się na wycieczkę, zwłaszcza z taką sympatyczną przewodniczką
To wygodne butki ubierz.... ja troszkę cierpiałam, bo mam na nogach plażowe japonki (jeszcze niepasujące), bo moje szmaciaki (które uratowały mi życie po zniszczeniu sandałków) zostały w hotelu .... A przy okazji widać opaleniznę z dwóch dni - niektórzy byli jej ciekawigusia-s napisał(a):Też się przespaceruję
Dla mnie wyglądała na zbyt surową jeszcze... taką w fazie wstępnego zastanawiania się, co z tego upichcićkrakusowa napisał(a):Bardzo smakowicie wyglądająpiekara114 napisał(a):….serwująca ośmiornicę…
krakusowa napisał(a):Oczywiście, że takpiekara114 napisał(a):Idziecie ze mną?