No i taki luzik trzymać .
P.S. Też wolę tam jechać przez Topolię.
I taki luzik trzymaliśmy cały tydzieńBuber napisał(a):No i taki luzik trzymać .
Inną drogą nie jechaliśmy, więc nie mam porównania... Ale przejazd między górami, nad wąwozem jest bardzo przyjemny, więc ja tą trasę polecam...Buber napisał(a):P.S. Też wolę tam jechać przez Topolię.
Chcielibyście wszystko na raz.... jak dziecimysza73 napisał(a):A już się przestraszyłam, że tylko ja niedowidzękmichal napisał(a):... jak na razie to skromnie z tymi lazurami ... ...piekara114 napisał(a):Jesteśmy na plaży Elafonisi
Nie każdy narzeka jak Michał i Aga.... Trzeba się cieszyć z tego co jestBeata W. napisał(a):Ale jednak troszkę było czekamy więc na więcej
Nie być na Elafonisi to jak nie być na Krecie A miejsce cudowne.....tony montana napisał(a):Wiedzialem czytajac opis trasy ze to bedzie Ela. Jestem ciekaw pazdziernikowych wrażeń w tym cudnym miejscu
A mieliście w planach... Co się stało? Bo na pogodę to nie mogliście narzekać..Mai napisał(a):Nad Elafonisi nie dotarliśmy więc chętnie zobaczę jak wyglądała w październiku
To ciesz się chociaż z tych poznańskich lazurówkmichal napisał(a):... u nas aż tak źle nie było, ale Elafonisi jednak nie jesteśmy ... ...piekara114 napisał(a):Dzisiejszy dzień szaro-bury
Bardzo fajnekrakusowa napisał(a):Całkiem fajne te lazury kreteńskie lazury
Ale wymaganiaMikromir napisał(a):Pierwsza część lazurów zaliczona.
Ładnie...