Beata W. napisał(a):Apartament bardzo przyjemny, szczególnie te wewnętrzne patio z basenem mi się podoba.
Bardzo fajna to dżungla i miła dla oka, a przy błękitnym niebie i słońcu soczysta zieleń na tle jasnych budynków robi świetne wrażenie...travel napisał(a):Toż przy tych apartamentach dżungla prawie
Na kąpiel w basenie zabrakło nam czasu Basen nie podgrzewany (chyba jak większość), ale oczywiście stopą sprawdziłam i jak na mój gust miała ponad 20 st. W pierwsze dwa dni widziałam jakieś kąpiące się w nim dzieci...agata26061 napisał(a):Sprawdzaliście wodę w basenie? Nie była już zimna o tej porze?
kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):nie będziemy siedzieć w apartamencie…
... no właśnie to gdzie idziemy ... ...
Mało się na oglądaliście? Toż to był bardzo długi dzień: lotnisko, drugie lotnisko, Porta Szatana, Stavros, pomnik.... mało?Beata W. napisał(a): Ale faktycznie idźmy coś zobaczyć
piekara114 napisał(a):Na kąpiel w basenie zabrakło nam czasu Basen nie podgrzewany (chyba jak większość), ale oczywiście stopą sprawdziłam i jak na mój gust miała ponad 20 st.agata26061 napisał(a):Sprawdzaliście wodę w basenie? Nie była już zimna o tej porze?
walp napisał(a):piekara114 napisał(a):Na kąpiel w basenie zabrakło nam czasu Basen nie podgrzewany (chyba jak większość), ale oczywiście stopą sprawdziłam i jak na mój gust miała ponad 20 st.agata26061 napisał(a):Sprawdzaliście wodę w basenie? Nie była już zimna o tej porze?
Eee ... no teraz to się zawiodłem nie miałaś termometru? A w Toskanii było mierzone dokładnie, a nie "na stopę".
Coś tam nowego miałam, specjalnei szytego- jeśli będzie zdjęcie to zaznaczę.... A jak Zuzi sukienka?mysza73 napisał(a):Pewnie za dużo kiecek naszyła
Termometr na 100000% by się zmieścił...mysza73 napisał(a):Pewnie za dużo kiecek naszyła i termometr do podręcznego już się nie zmieściłwalp napisał(a):Eee ... no teraz to się zawiodłem nie miałaś termometru? A w Toskanii było mierzone dokładnie, a nie "na stopę".piekara114 napisał(a):Na kąpiel w basenie zabrakło nam czasu Basen nie podgrzewany (chyba jak większość), ale oczywiście stopą sprawdziłam i jak na mój gust miała ponad 20 st.agata26061 napisał(a):Sprawdzaliście wodę w basenie? Nie była już zimna o tej porze?
Działa dalej Maleństwo to fakt... ale z nim problem taki, że to spożywczy termometr (np. do pomiaru pieczonego mięsa) i jego szpikulec nie przeszedłby ba bramkach w bagażu podręcznym, więc wybaczcie pomiary są na stopęwalp napisał(a):Toż to takie maleństwo jest. Może się popsuł?
kmichal napisał(a):... mało ... ... przecież apetyt rośnie w miarę jedzenia jak powiadają starożytni Indianie ... ...piekara114 napisał(a): mało?
Beata W. napisał(a):No trochę tego było, ale możesz coś na deser dorzucić
Mikromir napisał(a):Przecież Beata jest tak doświadczona, że termometr to ma praktycznie W STOPIE i nie potrzebuje dodatkowych pomocy naukowych...
piekara114 napisał(a):Mikromir napisał(a):Przecież Beata jest tak doświadczona, że termometr to ma praktycznie W STOPIE i nie potrzebuje dodatkowych pomocy naukowych...
Dziękuję Ci moja Droga...
Ale widzisz, tu grono niedowiarków, jak odczytu nie zobaczą, to nie uwierzą
mysza73 napisał(a):Wisi na ścianie (bo do szafy za długa ),piekara114 napisał(a):A jak Zuzi sukienka?mysza73 napisał(a):Pewnie za dużo kiecek naszyła
godzina "O" za tydzień o 19.00 ... jak pozwoli to pokażę fotkę
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Wisi na ścianie (bo do szafy za długa ),piekara114 napisał(a):A jak Zuzi sukienka?mysza73 napisał(a):Pewnie za dużo kiecek naszyła
godzina "O" za tydzień o 19.00 ... jak pozwoli to pokażę fotkę
Aga no nie zrobisz nam tego i przekonasz Zuzię chyba jakoś