Beata W. napisał(a):E to trochę obuwia miałaś ze sobą Tylko gdzie Ty to spakowałaśpiekara114 napisał(a):..... więc zadowoliłam się i wystarczyły mi moje szmaciaki i adidasiki, no i japonki
dangol napisał(a):Bagaż podręczny wcale taki mały nie jest W samolocie na nogach adidaski, w walizce spoko wejdą sandałki, japonki, buty do wody (albo szmaciaki ), no i ciuchy na dwa tygodnie. Beata ma doświadczenie w pakowaniu, więc mogła jeszcze zmieścić zestaw do snurkowania
Bingo Co do pakowania. Z but do pływania w ostateczności zrezygnowałam, bo w sumie nasz region to plaże piaszczyste. I druge bingo Zestaw do snurkowania też się w moim bagażu zmieścił
Spokojnie się spokujesz, ale na 2 tygodnie to ja wolałabym mieć jeden bagaż rejestrowany na wszystkich. Ile taki bagaż? 200 zł? Zwłaszcza, że w Grecji olejki i kremy do opalania są bardzo drogie (najtańsze jakie spotkałam to na wyprzedaży, nie firmowe kosztowały po 10 eur, jakieś nivea to po 17 eur, a na naszą rodzinkę to 2 butelki idą, a ja z synem za dużo nie lubimy się smarować....Mikromir napisał(a):To mi daje jakąś nadzieję na lipiec... bo ciągle nie wiem, czy wykupić ten dodatkowy bagaż w Egonie czy nie... Będę się musiała próbnie spakować przed wylotem.dangol napisał(a):Bagaż podręczny wcale taki mały nie jest
Moi (zwłaszcza syn) zawsze oferuje miejsce u siebiedangol napisał(a):Zawsze można coś wrzucić do bagażu męża , panowie zwykle zabierają mniej ciuchów, niż my.
Pamiętam, miałeś widoczność żyleta...tony montana napisał(a):Byliśmy na tym wzgórzu - na szczęście mielismy nieco ładniejszą pogodę