piekara114 napisał(a):Plaża jest dość szeroka z miłym miękkim piaskiem i łagodnym wejściem do morza
... już widzę tam mojego najmłodszego - byłby zachwycony ... ...
Pozdrawiam.
Samolotem to drugi raz poleciliśmy na jakieś wakacje, dużo po drodze to na Cyprze zobaczyliśmyMai napisał(a):Zawsze tak prosto z lotniska w drodze do hotelu odwiedzacie kilka plaży?
Namawiam Cię na własną relację, bo innymi oczami te same miejsca zawsze inaczej wyglądała, a poza tym pewnie i inne miejsca odwiedziliśmy.... a jak się nie dasz namówić to Twoje zdjęcia mile widziane... Ty też miałaś fajne pustki na plaży....Mai napisał(a):My mieliśmy troszkę więcej słonka w Stavros i duże fale na skałach.<sory za wstawki>
No jeszcze chwilę nam to zajmie...ZytaS napisał(a): A teraz czekamy aż dotrzecie do hotelu...
Ale poza sezonem, bo w sezonie to podobno dość sporo ta ludzi.... A jeszcze będziemy na plaży, która będzie dla młodego idealna...kmichal napisał(a):... już widzę tam mojego najmłodszego - byłby zachwycony ... ...piekara114 napisał(a):Plaża jest dość szeroka z miłym miękkim piaskiem i łagodnym wejściem do morza
Beata W. napisał(a):Widoczki bardzo ładne tylko faktycznie trochę słonka by się przydało
Sandałki udało się naprawić czy masz nowe kreteńskie
piekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):Widoczki bardzo ładne tylko faktycznie trochę słonka by się przydało
Sandałki udało się naprawić czy masz nowe kreteńskie
No udało się jakoś pod koniec pobytu czy nawet dopiero właśnie w domu... na miejscu było sporo skórzanych sandałków, klapków i japonek w cenie od 20 eur, ale szczerze aby pooglądać, po przymierzać i wybrać, pewnie bym trochę czasu potrzebowała, a było mi go żal na taką sprawę, więc zadowoliłam się i wystarczyły mi moje szmaciaki i adidasiki, no i japonki