[quote="piekara114"]Znalazłam filmik z wejścia do góry
Na 200% ta droga nie dla nas (niepełnosprawność córki), ale też wydaje się niebezpieczne... nie ma innej drogi jeszcze bardziej "easlier"
piekara114 napisał(a):A przypomniałam sobie jeszcze.... jak się kąpałam w zatoczce to w pewnym momencie czuj jak coś mnie ukuło, szczypnęło w nogę... po chwili znowu i znowu... od razu pomyślałam o tym chorwackim robaku co przy piaszczystych brzegach można spotkać , ale okazało się, że to jakaś mała, malutka rybka mnie podgryza
ZytaS napisał(a):piekara114 napisał(a):Znalazłam filmik z wejścia do góry
Na 200% ta droga nie dla nas (niepełnosprawność córki), ale też wydaje się niebezpieczne... nie ma innej drogi jeszcze bardziej "easlier"
travel napisał(a):Także jak słyszę w wodzie "ała !" to na 100% mojego Miśka znowu coś nadgryzło
Buber napisał(a):Przystanie Szatana cudowne są ... mapka zejścia kiedyś się w końcu przyda .
Bo niektórzy spędzali Sylwestra i NR w forumowym gronieajdadi napisał(a):Chwilę człowieka nie było...a tu relacja gna do przodu niczym "pendolino"...
mysza73 napisał(a):Nadrobiłam zaległości
Czekam na kolejny odcinek
i mam noworoczny postulat - więcej zdjęć poproszę
agata26061 napisał(a):Bardzo przypadła mi do gustu ta plażyczka. Lubię takie. Kiedyś jak będę na Krecie, to będzie ona z pewnością na mojej liście
piekara114 napisał(a):
Miejscówka warta odwiedzenia, nawet jak wymaga trochę wysiłku
piekara114 napisał(a): Rybki jeszcze raz trafiliśmy