Malvka napisał(a):My wracamy z powrotem już 11 września Tym razem Sumartin - druga strona wyspy z powiększona ekipą
Relacja najpewniej będzie
Pozdrawiam!!
W takim razie czekam na relację z "mojej" strony wyspy
morgana napisał(a):Ależ piękna relacja z mojego ukochanego Sutivanu .
Wasz sposób spędzania urlopu jest mi bardzo bliski, na spokojnie, mamy ochotę, to jedziemy tam, a jak nie, to nie .
Mam już drugi rok przymusowego odwyku od Chorwacji i tęsknię niemożebnie... Obiecałam sobie, że za rok, choćby się waliło i paliło - wracamy...
Do tej pory jeździliśmy w większym gronie, ale teraz szykuje się mniejsza wycieczka, więc byłabym bardzo wdzięczna za namiar na ten maleńki apartamencik z boskim widokiem.
A psica cudna . Zawsze żałowałam, że moja goldenica nie lubi podróży i wakacje w cudnych okolicznościach przyrody ją niestety omijają...
dids76 napisał(a):Malvka napisał(a):My wracamy z powrotem już 11 września Tym razem Sumartin - druga strona wyspy z powiększona ekipą
Relacja najpewniej będzie
Pozdrawiam!!
W takim razie czekam na relację z "mojej" strony wyspy
stpman napisał(a):Malvka przez tą Twoją relację musiałem zmienić plany wakacyjne!
Miałem jechać na Hvar, ale jakoś nie umiałem się tam odnaleźć, nic mi nie pasowało (tzn. na podstawie relacji cromaniaków), plaże jakieś nie te, miejscowości też takie sobie, do tego problem z noclegiem (inna cena w cenniku, inna przy rezerwacji) itd... Byłem już tym trochę zmęczony a tu patrzę na twoją relację, na Sutivan i myślę sobie, że to jest to!
Niestety wasz apartament był już zajęty w naszym terminie, ale udało się znaleźć coś podobnego
Także 10 września ruszamy na podbój wyspy Brac i liczę na to, że bedzie wspaniale
Pozdrawiam i dzięki za ekstra relację (coś nie coś od was zgapimy ).
ELIMAR napisał(a):My też wracamy na Brač dokładnie 10.09 Tym razem wschodnia część wyspy
Będziemy na Braču prawie w tym samym czasie
Będzie relacja?
Malvka napisał(a):ELIMAR napisał(a):My też wracamy na Brač dokładnie 10.09 Tym razem wschodnia część wyspy
Będzie relacja?
Super Trochę nas tam będzie we wrześniu Może jakieś Bračne spotkanie trzeba zorganizować
Relacja jeśli tylko warunki techniczne pozwolą (wiaodmo, że z Wi - Fi różnie bywa) będzie na 100 %
stpman napisał(a):My stacjonujemy w Sutivanie, ale będziemy zapewne codziennie bujać się po całej wyspie Wypatrujcie białego Fiata na polskich blachachELIMAR napisał(a):Malvka napisał(a):ELIMAR napisał(a):My też wracamy na Brač dokładnie 10.09 Tym razem wschodnia część wyspy
Będzie relacja?
Super Trochę nas tam będzie we wrześniu Może jakieś Bračne spotkanie trzeba zorganizować
Relacja jeśli tylko warunki techniczne pozwolą (wiaodmo, że z Wi - Fi różnie bywa) będzie na 100 %
Miło będzie się spotkać
A gdzie dokładnie będziecie?
My stacjonujemy w Povlji od 6 września.
Do zobaczenia na Braciu
stpman napisał(a):My stacjonujemy w Sutivanie, ale będziemy zapewne codziennie bujać się po całej wyspie Wypatrujcie białego Fiata na polskich blachach
Do zobaczenia na Braciu
ELIMAR napisał(a):Zapewne gdzieś na siebie wpadniemy
A może jakieś zorganizowane spotkanko?
W sumie Sumartin do Povli oddalony jest około 10 km . Sutivan troche dalej ( jakieś 60 km ), ale co tam gdzieś w połowie drogi ( może Bolu ) można by się umówić
Powrót do Nasze relacje z podróży