m-ak napisał(a):Świetna relacja. Wspaniałe zdjęcia. Mam prośbę o wskazówkę. Planuję niespodziankę dla córki z okazji urodzin. Jedna z opcji to wycieczka całodniowa ze Splitu na Brac (Supetar). Tam na pewno Bol, Vidova Gora i Zlatny Rat lub Murvica. Pływanie, naleśniki , pływanie... A potem prawdopodobnie Sutivan i znowu pływanie. Co jeszcze warto zobaczyć, żeby dzień był pełen wrażeń, a jednocześnie, żeby nie spędzić go w samochodzie? Takie nr 1, 2 i 3 na tej wyspie do ogarnięcia w jeden dzień
Pozdrawiam
Katerina napisał(a):A ja poproszę o namiary na nocleg w Austrii.
skrzys napisał(a):Będę kolejnym który dotarł do końca i żałuje że nie byliście dłużej, wspaniałe opisy i atmosfera, tylko do wyjazdu jeszcze bardziej się dłuży(miesiąc) no i ciekawość co w pudle-obstawiam sadzonki roślin
Anna74 napisał(a):Relacja super, dzięki niej w tym roku wybierzemy się na jednodniową wycieczkę na wyspę Czy ja też mogę prosić o namiar noclegu w Austrii?
AdamZ napisał(a):Dziękuję za wielki gest i piękną relację. Jestem pewien że Wasze pozytywne zakręcenie wyspą udzieli się Czytelnikom i przybędzie jej nowych fanów. Jak gdzieś słyszałem, karma wraca (nie kocia) czego Wam serdecznie życzę.
Katerina napisał(a):Brawo!!! Wzruszyłam się, piękna historia..A propos, jesteście moją bratnią duszą, zgarnęłam z ulic, lasów i pól wiele zwierzaków, raz nawet zaangażowałam pijanych ochotniczych strażaków w pewnej wsi w Boże Narodzenie, aby kocię z drzewa ściągnęli... Niestety po latach wdała się zjadliwa alergia i futerkowców mieć nie mogę A koty z Dalmacji są takie cudne..Miałam kota przez 15 lat i na zawsze kociarą pozostanę
czyzyk64 napisał(a):Super relacja. Przeczytałem z wielkim zainteresowaniem. Bardzo podoba mi sie miejsce, spokojne bez nadmiernego hałasu. Pozdrawiam.
janka.mik. napisał(a):Super relacja, gratuluję!
Zakończenie, potwierdzające, że jesteście Wspaniałymi Ludźmi, o Wielkich Sercach
Uratowane życie - to dopiero wspomnienie wakacyjne
Pozdrawiam serdecznie
Janka
m-ak napisał(a):Malvka napisał(a):m-ak napisał(a):Dziękuję za konkretne wskazówki. To jest to! Nazwy knajpek już dawno zapisałam Pozdrawiam serdecznie
Koniecznie dajcie znać jak Wam się podobało
Z przyjemnością
m-ak napisał(a):m-ak napisał(a):Malvka napisał(a):m-ak napisał(a):Dziękuję za konkretne wskazówki. To jest to! Nazwy knajpek już dawno zapisałam Pozdrawiam serdecznie
Koniecznie dajcie znać jak Wam się podobało
Z przyjemnością
Witaj!
Zgodnie z planem, w dniu urodzin córki, popłynęliśmy na wyspę Brać. Zrealizowaliśmy program dnia ściśle według Twoich wskazówek. Było dokładnie tak jak opisujesz. Sutivan - uroczy. Vidova Gora - wyjątkowe widoki, Bol - też ładnie, Zlatni Rat - dla mnie za głośno, dla dzieci numerem 1 były atrakcje wodne. Dzień pełen wrażeń. Dziękujemy i polecamy innym. W podziękowaniu przesyłam fotkę od mojej córki. Na tarasie naszego apartamentu mieliśmy w porze posiłków kilkoro takich łobuzów, ale ten ze zdjęcia był wyjątkowo przebojowy i gdyby nie fakt, że jechaliśmy jeszcze do Wenecji, pewnie skończyłby w kartonie w naszym samochodzie:-)
Pozdrawiamy serdecznie!
Powrót do Nasze relacje z podróży