Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy znacie Vigajn na półwyspie Peljaśac

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
miraculus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miraculus » 09.05.2006 11:34

Mimo innych planów prawdobodobnie pojedziemy właśnie tam(początek lipca). Trzy rodziny(6 dzieciaków). Apartamenty w M&Z. Proszę wszystkich forumowiczów, którzy znają to miejsce o informacje. Ciekawi mnie temat plaży. Czytałem, że jest tam jakaś smoła z promów. Dzięki za pomoc.Pozdrawiam wszystkich.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 09.05.2006 13:47

Byłem w Vigajn na przełomie wrzesnia i pażdziernika w zesżłym roku. Smoły nie widziałem, ale słuchy "chodzą", że czasami pojawia się. Ogólnie plaża "taka sobie", wąska, żwir i betony, dno nieciekawe. Samo Vigajn-mała mieścina, spokojna, sporo surfingowców, piękny widok na Korculę. Pozdrawiam
miraculus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miraculus » 11.05.2006 09:09

Dzięki za odpowiedź.
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 11.05.2006 23:23

fajne miejsce
mnie sie podoba
jezdzimy tam z perny na kolacyjki np do ponty
jedno z lepszych miejsc do windsurfingu
dla niesurfujacych tez powinno byc fajnie i ma wiele zalet a w szczegolnosci popoludniowy mistral ktory jest bardzo sympatyczny
3fritz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) 3fritz » 13.06.2006 15:25

Ojej cos malo o tym miejscu napisaliscie..A jak sprawa knajpek ,plaz nie dla surferow ?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 13.06.2006 16:21

http://www.orebic-tours.hr/lang_pl/index.asp?id=3

http://www.maestral-camping.com/

http://www.viganj.com/

Ludzie! Trochę dobrej woli. To, co powyżej, to minuta klikania.

FUX
Piotrek22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek22 » 15.06.2006 12:52

W pełni się zgadzam z Maćkiem. Raj dla serfujących. Dla reszty zależy co sie komu podoba. Jak dla mnie to średnio. Co do smoły to widziałem takie małe rozmazujące się smoliste grudki ale nie było to uciążliwe i akurat tym bym sie nie przejmował.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone