Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy znacie podobne forum dotyczące innego państwa???

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 06.06.2004 21:01

:twisted: SPOKÓJ DZIEWUCHY !!! BO ZDEJMĘ PASA I POGONIĘ WAS !!! :evil:

Jaki był w końcu temat przewodni ??? Ja właśnie w tej sprawie : może ktoś z Was był na Sycylii na wakacjach ? Może istnieje jakieś analogiczne forum o tej wyspie ? Może ktoś zna jakieś ciekawe strony o turystyce w tym rejonie ? może jakieś ciekawe informacje na temat cen , zakwaterowania itp....

Pozdrawiam , Jacek
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 06.06.2004 21:10

A co to Jacol - już nie jedziesz do Bułgarii :?:
A ja już się napaliłem na ten "Tokaj na mijance" :lol:
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 06.06.2004 21:15

Spooooko Niezawodny , jadę do BG , już zbyt długo to planuję , żeby moja ładniejsza połowa dała się przekonać do innego miejsca letniego wypoczynku :-))))
Jestem jednak napaleńcem i z tego powodu lubię sobie pomarzyć i poplanować na rok z góry.... Dzisiaj obejrzałem film Roberta Benigniego "Johnny Wykałaczka" , akcja działa się na Sycylii i tak mi się porobiło... Może za rok się tam wybiorę... Wszystko jednak zależy od informacji , które - może właśnie tą drogą - uzyskam.

A tokaj , czy tez koniak wypijemy , spoko ! Nasza umowa jest nadal aktualna , nie mógłbym Ci tego zrobic i nagle uciec na Sycylię :-)))

:P :lol: :P :lol: :P :lol:
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 06.06.2004 21:51

No to jak już tak planujemy na rok z góry to ci powiem że chętnie wylądowałbym blisko ciebie - na Korsyce. Było tam kilkoro znajomych i twierdzą że klimaty zbliżone do Crolandii tylko drożej :(
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 06.06.2004 21:59

:? Hmmm , jak klimaty sa podobne , a różnica jest taka że drożej to już bym wolał...nie wiem...Maroko .. Tam też drożej , a przynajmniej zobaczyć można troche inszej egzotyki...wiesz : te kobiety z pozasłanianymi twarzami i uwodzicielskim spojrzeniem (tak żeby mężowie nie widzieli ha ha ha ) :twisted:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 06.06.2004 22:26

do spania!
I nie pisać mi tu o innych tematach.
petris
Cromaniak
temet postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 07.06.2004 10:01

wtak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wtak » 07.06.2004 10:19

a może istnieje nt Naszego Bałtyku ??
MaCw
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) MaCw » 07.06.2004 10:42

http://www.gwardak.com/aland.htm
nie jest to forum, ale strona ciekawa o wyspach alandzkich
a może istnieje o Gotlandii??
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 07.06.2004 17:32

Danuta napisał(a):Nie wiem dlaczego ,ale zaproponowanego dialogu meilowego nie podjęłaś. Mam nadzieję,że walczysz na siłowni, bo trochę bojowa jesteś(barwy). :D
A niech będzie ,że nie na temat-najwyżej burkę na głowę i ......
:D

Krakuscity - jeszcze jedną chwilkę - sorki!
Danuto!
Ostatnio pocztę zaśmiecają różne zawirusowane maile, więc jestem ostrożna i nie otwieram wszystkiego.
Mamaja to Ty?
Jeśli tak - to sorki.
Zapobiegawczo .. nieznajome maile wysłałam w kosmos nie przeczytane. Jakiś Apollo wycieraczkami pewnie je starł ze swojej szyby :wink:
Jestem gotowa.
Daj mi znać, że to TY piszesz.
I ślij.
P.S: Bojowa - to ja byłam. To jednak ZNPM.
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 08.06.2004 07:48

Danuta napisał(a):www.
Zdaję się że Danusia ma kłopot z poluzowanym ..... deklem (?)
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Czy znacie podobne forum dotyczące innego państwa??? - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone