Danuta napisał(a):A Jacek - ? czym tak Cię uraziłam , że tak mnie chciałeś pogonić?
Ches? to gadanie z nim, było tak wkurzające, że wrzucono mnie do jednego wora!
W jaki sposób odszczepieńcy mogli zagrozić waszej wiedzy i forum!
Że ktoś się wygłupiał?, jaki był w tym mój udział ,że jestem w tym worze popaprańców.?
No to się od rana narobiło ! No dobrze już Ci Danuto odpowiadam :
urazić to mnie nie uraziłaś , ale problem tkwi w czym innym. Był na przykład rzucony jakiś sensowny temat o Chorwacji , gdzie autentycznie ktoś potrzebował pomocy. Ja i jeszcze kilku forumowiczów próbowało pomóc , a tu nagle odzywał się Ches ze swoimi głupkowatymi wypowiedziami , nie dość żę nie na temat to jeszcze nierzadko obraźliwymi w stosunku do innych ( nazywanie tych wypowiedzi wygłupami każe mi sie poważnie zastanowić nad rodzajem Twojego Danusiu poczucia humoru ). Do tego prawie zawsze włączałaś się Ty , bo chyba zawsze byłaś tam gdzie Ches. I Twoje wypowiedzi aczkolwiek nie obraźliwe były bardzo często nie na temat , lakoniczne , czasami składające się z dwóch lub trzech słów (naprawdę nie chce mi się teraz szukać linków ) nic nie wnoszących do tematu. I teraz np. ja otrzymuje maila z powiadomieniem , że w temacie , który sledzę ktos dał odpowiedź. Wchodzę na Cro.pl ciekaw co tam ktos sensownego napisał , a tam .... głupie odzywki Chasa i bezsensowne twopje wypowiedzi .... I tak na przemian i na przemian i na przemian...Ches i Danuta , Ches i Danuta , Ches i Danuta....
Ku.... m..ć pierdolca czasami z Wami szło dostac !!
Nie po to chyba jest to forum , prawda ? Pamiętam jak znalazłem to forum , jak sie ucieszyłem i jak jako gość jeszcze zadawałem masę pytań , bo chciałem pojechac pierwszy raz do Chorwacji i pamiętam jak wiele się wówczas dowiedziałem dzięki tutejszym forumowiczom. Naprawdę wówczas nie było tylu bezsensownych pyskówek jak dzisiaj. Wchodziłem na jakiś wątek i miałem 90 procent pewności , że coś stamtąd praktycznego wyniosę. A dziś ? Wszystko się zmieniło , przez wypowiedzi podyktowane chęcią...nie wiem... może chęcia nabijania sztucznego postów samemu sobie ??
Przyznaję , że odkąd admin wywalił Chesa wszystko wróciło do normy , więc może to uszanujmy i nie zaśmiecajmy forum głupimi pyskówkami. Każdy przy swoim nicku ma taki odnośnik "prywatna wiadomość" i proponuje , abyśmy tam załatwiali swoje nieporozumienia.
A twój zarzut do Niezawodnego - słuszny czy nie - powinien byc wysłany właśnie na priva , bo i w tym temacie obserwujemy to o czym wyżej pisałem . Ktoś zapytał o linki do innych forum i oczekiwał linków. Tymczasem gościowi przychodzą maile o otrzymanych odpowiedziach , on wchodzi na forum i okazuje się , że odpowiedzi nie mają niczego wspólnego z pytaniem jakie zadał. A odbiegłaś od tematu właśnie Ty Danusiu - nie kto inny.
Z góry uprzedzam , że niniejszym wyraziłem swoje zdanie , odpowiedziałem na Twoje Danuto pytanie i NIE BĘDĘ więcej sie w tym temacie wypowiadał.
Pozdrawiam , Jacek