Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy znacie podobne forum dotyczące innego państwa???

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 30.05.2004 22:30

www.
Ostatnio edytowano 06.06.2004 16:35 przez Danuta, łącznie edytowano 1 raz
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 30.05.2004 22:40

jacol8 napisał(a):Danusiu - owszem podałem link , ale nijak nie moge tam zauważyć postu autorstwa kolegi Niezawodnego pod szumnym tytułem DANUTA. Może chodzi Ci o inne forum...może jakieś albańskie.....

:?: :?: :?: :?: :?:

No Jacol, teraz to oberwało się i Tobie :lol:
A może Ty wiesz o co "tej Pani" chodzi?
Chyba że nie warto tego tematu dalej komentować bo to już chyba jest bicie piany...

P.S.
Tokaj na mijance aktualny?
Proponuję abyśmy się w lipcu zdzwonili, jak Ty będziesz w drodze do BG a ja z powrotem, ok. 23-25.07. Jak podasz e-maila to ci wyślę mój nr tel. kom. bo po obecnej zadymie to sorry, ale nie podam go na forum, gdy jestem już skazany za wyimaginowaną ksenofobię (a może xenomorfię? :lol: Alien, Obcy-8-pasażer Nostromo...)

Pozdrawiam
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 30.05.2004 22:43

www.
Ostatnio edytowano 06.06.2004 16:37 przez Danuta, łącznie edytowano 1 raz
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 30.05.2004 22:46

Danuta napisał(a):
niezawodny napisał(a):
jacol8 napisał(a):http://www.bulgaricus.com/forum/index.php

Dla tych , którzy wybrali Bułgarię.

Pozdrawiam , Jacek

Tak. :wink:

Pozdrowienia od lokalnego folkloru!Jestem pod wrażeniem. Przepraszam Pana Panie Zawodny,że ośmieliłam się czasami pokalać Pana osobę i coś tam zagadnąć, a nawet przyznać Panu rację, ależ musiało to Pana mierzić!
(nie wiem jaki by tu uśmieszek zamieścić,żeby pokazać jak bardzo mi przykro,że musiał Pan gadać z Cyganką!

Jest na to rada. Zawsze można wejść w tryb edycji i zmienić swoje posty tak aby wynikało z nich że się Pani z komentowanymi treściami nie zgadza - i po problemie :lol:
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 30.05.2004 22:53

www.
Ostatnio edytowano 06.06.2004 16:36 przez Danuta, łącznie edytowano 1 raz
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 30.05.2004 23:09

No to na koniec skoro wie Pani lepiej co gdzieś napisałem i co myślę itd. to jeszcze coś Pani ciekawego powiem (zakładam że jest Pani narodowości cygańskiej - domniemywam po niniejszej aferze, wywołanej przez Panią)

Otóż należę do tej mniejszości wśród narodu polskiego, która nie ma nic przeciwko osobom narodowości cygańskiej. Powiem więcej. Podziwiam ten naród za jego witalność i wolę przetrwania podobnie jak naród żydowski, bośniacki i jeszcze parę innych.
To co myślę o Cyganach to dokładnie to samo co napisałem o Bośniakach i ich aspiracjach w niedawnych postach n/t BiH i to samo co napisałem na forum Bulgaricusa w dyskusji o Albańczykach w Macedonii:
http://www.bulgaricus.com/forum/viewtop ... id=154&p=6

No ale Pani wie oczywiście lepiej co JA myślę o Cyganach...

P.S.
Choć niniejszą prowokacją wiele Pani uczyniła abym dołączył do większości mojego narodu jeśli chodzi o opinie n/t Cyganów to jeszcze Pani powiem że nie zmieniam tak łatwo opinii, po jednej durnej wypowiedzi

I to już jest koniec!
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 31.05.2004 06:45

Danuta napisał(a):A Jacek - ? czym tak Cię uraziłam , że tak mnie chciałeś pogonić?

Ches? to gadanie z nim, było tak wkurzające, że wrzucono mnie do jednego wora!
W jaki sposób odszczepieńcy mogli zagrozić waszej wiedzy i forum!
Że ktoś się wygłupiał?, jaki był w tym mój udział ,że jestem w tym worze popaprańców.?

No to się od rana narobiło ! No dobrze już Ci Danuto odpowiadam :
urazić to mnie nie uraziłaś , ale problem tkwi w czym innym. Był na przykład rzucony jakiś sensowny temat o Chorwacji , gdzie autentycznie ktoś potrzebował pomocy. Ja i jeszcze kilku forumowiczów próbowało pomóc , a tu nagle odzywał się Ches ze swoimi głupkowatymi wypowiedziami , nie dość żę nie na temat to jeszcze nierzadko obraźliwymi w stosunku do innych ( nazywanie tych wypowiedzi wygłupami każe mi sie poważnie zastanowić nad rodzajem Twojego Danusiu poczucia humoru ). Do tego prawie zawsze włączałaś się Ty , bo chyba zawsze byłaś tam gdzie Ches. I Twoje wypowiedzi aczkolwiek nie obraźliwe były bardzo często nie na temat , lakoniczne , czasami składające się z dwóch lub trzech słów (naprawdę nie chce mi się teraz szukać linków ) nic nie wnoszących do tematu. I teraz np. ja otrzymuje maila z powiadomieniem , że w temacie , który sledzę ktos dał odpowiedź. Wchodzę na Cro.pl ciekaw co tam ktos sensownego napisał , a tam .... głupie odzywki Chasa i bezsensowne twopje wypowiedzi .... I tak na przemian i na przemian i na przemian...Ches i Danuta , Ches i Danuta , Ches i Danuta....
Ku.... m..ć pierdolca czasami z Wami szło dostac !!
Nie po to chyba jest to forum , prawda ? Pamiętam jak znalazłem to forum , jak sie ucieszyłem i jak jako gość jeszcze zadawałem masę pytań , bo chciałem pojechac pierwszy raz do Chorwacji i pamiętam jak wiele się wówczas dowiedziałem dzięki tutejszym forumowiczom. Naprawdę wówczas nie było tylu bezsensownych pyskówek jak dzisiaj. Wchodziłem na jakiś wątek i miałem 90 procent pewności , że coś stamtąd praktycznego wyniosę. A dziś ? Wszystko się zmieniło , przez wypowiedzi podyktowane chęcią...nie wiem... może chęcia nabijania sztucznego postów samemu sobie ??
Przyznaję , że odkąd admin wywalił Chesa wszystko wróciło do normy , więc może to uszanujmy i nie zaśmiecajmy forum głupimi pyskówkami. Każdy przy swoim nicku ma taki odnośnik "prywatna wiadomość" i proponuje , abyśmy tam załatwiali swoje nieporozumienia.
A twój zarzut do Niezawodnego - słuszny czy nie - powinien byc wysłany właśnie na priva , bo i w tym temacie obserwujemy to o czym wyżej pisałem . Ktoś zapytał o linki do innych forum i oczekiwał linków. Tymczasem gościowi przychodzą maile o otrzymanych odpowiedziach , on wchodzi na forum i okazuje się , że odpowiedzi nie mają niczego wspólnego z pytaniem jakie zadał. A odbiegłaś od tematu właśnie Ty Danusiu - nie kto inny.

Z góry uprzedzam , że niniejszym wyraziłem swoje zdanie , odpowiedziałem na Twoje Danuto pytanie i NIE BĘDĘ więcej sie w tym temacie wypowiadał.

Pozdrawiam , Jacek
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 31.05.2004 13:15

www.
Ostatnio edytowano 06.06.2004 16:36 przez Danuta, łącznie edytowano 1 raz
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 31.05.2004 13:32

Danuta jest wszędzie i wszechwiedząca...
Danuta
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danuta » 31.05.2004 13:33

www.
Ostatnio edytowano 06.06.2004 16:35 przez Danuta, łącznie edytowano 1 raz
wawrob
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wawrob » 31.05.2004 14:27

Skoncentrujcie się może na wymianie informacji o Cro, dobrze? To jakaś paranoja. Nie zmieniajcie tematyki forum, a jeśli tak - poszukajcie innego! Pani Danuto, no wie Pani...
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 31.05.2004 15:34

Zapytałęm tylko czy jest takie forum dotyczące innego państwa, dostałem odpowiedż i bardzo dziękuję.
Ja na to forum wpadam od czasu do czasu, może moje pytania się powtarzają po innych ale chyba teraz na dobre zamilknę! Dziś zadowolony i pełem nadziei otwieram temat, patrzę a tu 24 odpowiedzi. Hurra myślę sobie dowiem się więcej o innych państeach Europy a tu taki zawód. Kilka osób wybrało sobie to miejsce na sprzeczki i kłotnie a mi Administrator wyłączył automatyczne wejście tu i non stop muszę się logować.
P.S. Ciekaw jestem kto komu pierwszy ustąpi w tej kłótni. :?:
Przysłowie mówi "Mądry głupiemu ustąpi" sądzę , że tu się wypowiadają mądrzy ludzie i temat kłotni został zakończony.
Pozdrawiam
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 31.05.2004 17:07

Danuta napisał(a):(...) Ches? to gadanie z nim, było tak wkurzające, że wrzucono mnie do jednego wora!
( ... )
Że ktoś się wygłupiał?, jaki był w tym mój udział ,że jestem w tym worze popaprańców.?

Wnioskuję, że mnie też wrzucono do tego wora za dialogi z chesem :? . Cudownie :evil:
Jest mi smutno i gdyby nie to, że za chwilę wybywam z domu - wytoczyłabym z pewnością jakąś armatę i na wytoczeniu by się nie skończyło.
Odreaguję sobie na "body shape" i jak wrócę - mam nadzieję zobaczyć tu spokój i ... słońce :coool:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 31.05.2004 18:09

a to ja napisał(a): Odreaguję sobie na "body shape" i jak wrócę - mam nadzieję zobaczyć tu spokój i ... słońce :coool:

Bardzo proszę... dla wszystkich. Nowa dostawa.
Obrazek
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 31.05.2004 19:58

Volumen!
Ty to umiesz czarować ... :wink:
Dziękuję :la:
P.S:Miesiąc temu byłam przy okazji na warszawskim "Wolumenie": warzywa, owoce i ... transformatory :lol:
Pozdrawiam już po zachodzie.
Dorota
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Czy znacie podobne forum dotyczące innego państwa??? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone