krzysiekrz napisał(a):Z reguły dzieciaki są za darmo, tzn jest podawana cena za pokój/apartman w całości, ale ostatnio dostałem odpowiedź od właściciela takiego jednego apartmana, że za małe dziecko jest +5ojro.
Vedran Lekic napisał(a):..gdzie jest cena kwate zgurowana....40% wiecje od normalniej
mama_Kapiszonka napisał(a):Vedran Lekic napisał(a):..gdzie jest cena kwate zgurowana....40% wiecje od normalniej
A co to znaczy NORMALNA CENA? Każda rzecz czy usługa jest tyle warta ile są za nią gotowi zapłacić ludzie. A że na stronach są często cenniki to niby chcesz powiedzieć, że przewidujący właściciel założył w kalkulacji nalot bobasów? ABSURD!!!
Na kilkanaście odpowiedzi z Cro nikt nie doliczał dodatkowej opłaty za 14 miesięczne dziecko (w 2005r) ani za dwulatka (w tym roku). Nie mydl więc proszę oczu cenami normalnymi i nienormalnymi, bo uznam, że mój tegoroczny wybór to szczyt głupoty, skoro w sierpniu za apartament o powierzchni ponad 70 metrów, z 2003 roku, z klimą płacę mniej niż 40 euro (za 4 osoby dorosłe + dwulatek)! Chcesz obrazić tego właściciela czy też nas, turystów? Bo moim zdaniem jesteś na najlepszej do tego drodze!
Vedran Lekic napisał(a):
To badz dobra i napisz tu gdzie sa apartamenty taki o jakym mowisz... Ludzie z foruma i nie tylko beda ci bardzo wdzieczny....
WASP napisał(a):Verdan bez obrazy ale na takich małych dzieciach jak w temacie 9-mc to wstyd się dorabiać i naprawdę nie wieże w to że którykolwiek z gospodarzy przynajmniej tam gdzie ja bywałem by nawet miał sumienie zawołać jakąś opłatę . W końcu taki bobas śpi z rodzicami lub we własnym łóżeczku wiec naprawdę to by było nie smaczne . A na pewno nikt nie robi najazdów z 5 bobasów bo to chyba nie był by wypoczynek nawet jak by tyle swoich pociech posiadał . Ja posiadam 3 najstarsza córka 7 lat i za nią w tym roku mam opłatę 50% ceny i to dla mnie jest zrozumiałe ponieważ oczywistą sprawą jest ze trzeba dla niej własne łóżko itp. Pozostała młodsza ma 2 latka i najmłodszy junior następca rodu w dniu wyjazdu będzie miał dokładnie 1 rok i dzień i nikt z gospodarzy z którymi prowadziłem rozmowy na temat naszego pobytu na temat tych małych nie zawołał nic wręcz jak pisałem wcześniej odpowiedz była taka że te małe nie ma problema wiec nie wiem dlaczego Ty go upatrujesz lub próbujesz sugerować ze taki problem jest
Pozdrawiam
WASP napisał(a):W moim wypadku jedzie nas 3 rodziny wiec bierzemy całe piętro tego domu konkretnie 6 osób dorosłych 4 dzieci
Jeśli pytasz o mnie ile osobowy dostaje apartament wiec odpowiadam: sypialnia 2+1 cena 12E od dorosłych 6 E od 7 letniej córki + salon + kuchnia wiec nie sądze ze w tej cenie jest ukryta cena za pozostałą 2 bobasów. Pozdrawiam i ze swojej strony zamykam polemike w temacie
Kasiula.m napisał(a):zaczynasz mi dzialac na nerwy Vedran:) kiedys nawet z sympatia sie czytalo Twoje posty, ladnie piszesz po polsku, jestes pomocny itd. a tera przecieram oczy ze zdumienia- stales sie uszczypliwy, zlosliwy i czasem nawet atakujacy i zaczynasz przypominac naganiacza i naciagacza rodem z nad baltyku, coby zajednego wiecej klienta-turyste dalby sobie reke uciac, wiecej luzu Panie Vedran:)
K
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje