Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy za 9-cio miesięcznego bobaska trzeba płacić na kwaterce?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 03.07.2006 20:20

Gdyby sie lepsze przeczytalo..lub lepsza znajomosc jezyka..to napewno doczytalyby sie ze to GRATIS i 50% oznacza cena za oplata klimatyczna...

to chyba ty masz problemy z jezykiem... polskim, bo to co piszesz to jakis rozszalały bełkot jest.

Skoro jestes tak krytykowany na tym forum to czemu wogole jeszcze sie wypowiadasz? :roll:

Jak czytam twoje posty, to niestety
" Klient nasz Pan". Nie zrażaj sobie ludzi bo wtedy zobaczysz że Polacy są czasami przekorni i nie skorzystają z Twoich usług tak dla zasady.

sprawdzilo sie w 100%- nigdy nie wyjechałabym z takim pieniaczem jak ty
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 04.07.2006 08:00

ilusil napisał(a):
Gdyby sie lepsze przeczytalo..lub lepsza znajomosc jezyka..to napewno doczytalyby sie ze to GRATIS i 50% oznacza cena za oplata klimatyczna...

to chyba ty masz problemy z jezykiem... polskim, bo to co piszesz to jakis rozszalały bełkot jest.

Skoro jestes tak krytykowany na tym forum to czemu wogole jeszcze sie wypowiadasz? :roll:

Jak czytam twoje posty, to niestety
" Klient nasz Pan". Nie zrażaj sobie ludzi bo wtedy zobaczysz że Polacy są czasami przekorni i nie skorzystają z Twoich usług tak dla zasady.

sprawdzilo sie w 100%- nigdy nie wyjechałabym z takim pieniaczem jak ty

nie pamietam ze kiedys zaproszylem cie ze jedziesz do chorwacji przez mnie...za swoje kase mozez przez inna biura...inne posrednike... prosto do wlascicilow...w ciemno...masz duzy wybor
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 05.07.2006 09:16

za swoje kase mozez przez inna biura...inne posrednike... prosto do wlascicilow...w ciemno...masz duzy wybor

dziekuje za informacje, bo sama normalnie to bym sie nie domysliła, hahaha

nie pamietam ze kiedys zaproszylem cie ze jedziesz do chorwacji przez mnie.

i oby tak pozostałao, bardzo sie ciesze 8)
dzoony
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzoony » 05.07.2006 09:36

Właśnie wróciłem z Okrug Gornji jechałem z 11 m-cznym dzieckiem i za Apartament 2 osobowy płaciłem 25 E włąścicielka jeszcze się nas pytała czy chcemy aby wsawiła nam dla małej jakieś małe łóżko oczywiście wszystko gratis.Pare dni pózniej znajomi przejeżdżali koło Trogiru i zadzwoniłem do nich że jak chcą to niech przyjadą do Okrug napewno znajdą się jakieś miejsca .Akurat złożyło się tak,że znajomi zamieszkałi u tej samej właścicielki co my i płacili za A2 25 E a byli z 10 letnim synem oczywiście w ich apartamenci było dodatkowe łóżko dla dzieciaka.
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 05.07.2006 17:32

dzoony napisał(a):Właśnie wróciłem z Okrug Gornji jechałem z 11 m-cznym dzieckiem i za Apartament 2 osobowy płaciłem 25 E włąścicielka jeszcze się nas pytała czy chcemy aby wsawiła nam dla małej jakieś małe łóżko oczywiście wszystko gratis.Pare dni pózniej znajomi przejeżdżali koło Trogiru i zadzwoniłem do nich że jak chcą to niech przyjadą do Okrug napewno znajdą się jakieś miejsca .Akurat złożyło się tak,że znajomi zamieszkałi u tej samej właścicielki co my i płacili za A2 25 E a byli z 10 letnim synem oczywiście w ich apartamenci było dodatkowe łóżko dla dzieciaka.

zapytaj teraz te wlasciciele jaka cena apartamentu jest... Czerwiec jest czerwiec a lipiec jest lipiec..

sa i 4 osobowy apartmenty w czerwcu za 25% eur

Jedna pani z tego formuma zaplaczyla jest ladni apartament na 3 osobe.. 2 pokojowy 15 EUR za dobe na wyspie Ciovo.. wiec 25 eur za 2 osoby dorosle i dziecko nie jest cos co byloby extra tanio. Nawet ap 2+1 z klima w czerwcu jest 25 EUR
dzoony
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzoony » 06.07.2006 08:23

Tylko zapomniałem dodać że ten apartament znajdował się 100m od plaży a cena 25E za ten apartament mi odpowiadała i to jest najważniejsze.Zgadza się pewnie bym dostał i za 20E ale nie chciałoby się iść z małym dzieckiem 25 min do plaży
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Czy za 9-cio miesięcznego bobaska trzeba płacić na kwaterce? - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone