Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy za 9-cio miesięcznego bobaska trzeba płacić na kwaterce?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 02.07.2006 15:15

To zalezy od gospodraze...bardziej powiedziec..gdzie jest cena kwate zgurowana....40% wiecje od normalniej... to takie dziecko gratis... (tylko jest sprawa ze turysci mysla ze jest gratis) a prawda ze w cenie zaplaczyly 5 takych bobasow

A jezeli jest apartament 2 osobowy... 25 EUR... chyba wlasciciel raciej pytaja kilka eur

Bzdura - płaciłem za apartament 2+1 - 27 Euro + taksa byliśmy w końcu sierpnia i początkiem września w składzie ja z żoną + teściowa - babysiter i córa 1,5 roku w 2004 w Sumpetarze - za małą nic nie chcieli i zapraszali ponownie. :D
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 02.07.2006 15:20

Jezeli masz 5 osobowy apartament za 30 EUR.. gratuluje od serca...

no bo bez pośradnika
Ps. Ile kasujesz za pośrednictwo :lol:
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 02.07.2006 16:03

rich72 napisał(a):
Jezeli masz 5 osobowy apartament za 30 EUR.. gratuluje od serca...

no bo bez pośradnika
Ps. Ile kasujesz za pośrednictwo :lol:

Zobacz ile ja biore:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link to jest strona internetowa..prosto do wlascicilow.... zrob rezerwacje bez posrednika i zaplac 105 EUR / apartament za dobe

Lub przez mnie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link gdzie cena za ten sam apartament 66 EUR...

Kalkulator w rece i policz ile zarabiam

A ta cena od 27 eur za apartament..to ci oszukali... inny gosci w tego samego wlasciciele ich 5 zaplaczylo 7 eur/apartament/dobe i oplata klimatyczna nie zaplaczyli...

No oczywyscie dawaj stronie internetowe ze i drugy formumowci zabacze te kwatery od 27 eur /apartament /dobe

Nigdy nie byl podani link stron internetowych od stronie tych ktory bylo w kwaterach od 27 eur

Na ciovo jest autokamp ROZAC cena 2 osoby z przyczepka ..pradem i oplata klimatyczna 28 eur
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Znaczy 4 osoby sa najmniej 35 eur... I pytanko jest dla cego szukac kamping.a mozna 30% znalesc tanie kwatery...
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 02.07.2006 16:45

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Apartament 2 (dla 3 osób):

- sypialnia z 2 łóżkami,

- mały pokój z 1 łóżkiem,

- w pełni wyposażona kuchnia,

- łazienka,

- taras.

Sprawdź cenę

[/quote] A ta cena od 27 eur za apartament..to ci oszukali... inny gosci w tego samego wlasciciele ich 5 zaplaczylo 7 eur/apartament/dobe i oplata klimatyczna nie zaplaczyli... [quote]

Jakoś nie czuję się oszukany bo i ludzie bardzo mili i Mia nam pomogła jak się córa rozchorowała - także czy ktoś kogoś oszukał pozostaw do osądzenia oszukanemu i oszukującemu. :lol:

Jakby co to link powyżej nie jest reklamą nie prowadzę agencji pośredniackiej :wink:
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 02.07.2006 16:52

Ps Jeszcze poprawka 27 E to już było z taxą (żona mnie uświadomiła) 24+3 E/doba
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 02.07.2006 22:30

W czwartek powstanie temat Ciovo gdzie będzie kilkadziesiąt adresów na wyspie Ciovo bez pośrednictwa Vedrana ,można spokojnie się dogadać,Akademia Języka Chorwackiego na pewno pomoże też w tłumaczeniu korespondencji.Także jeśli napiszecie na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl też wam pomoże.
Ale pamietajcie korki przy dojeżdzie ,przy wyjeżdzie.No i koło Splitu to Ciovo. :wink:
WASP
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) WASP » 02.07.2006 23:02

AndrzejJ a ja do tej pory byłem pewien że bez Vedrana to na Ciovo nie da się nic załatwić. :D :D :D Wiec z niecierpliwością czekam info. Ale się narobiło toż to w ogóle możliwe :D
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 03.07.2006 07:02

rich72 napisał(a):http://croatia.republika.pl/kalebic.htm

Apartament 2 (dla 3 osób):

- sypialnia z 2 łóżkami,

- mały pokój z 1 łóżkiem,

- w pełni wyposażona kuchnia,

- łazienka,

- taras.

Sprawdź cenę

A ta cena od 27 eur za apartament..to ci oszukali... inny gosci w tego samego wlasciciele ich 5 zaplaczylo 7 eur/apartament/dobe i oplata klimatyczna nie zaplaczyli...

Jakoś nie czuję się oszukany bo i ludzie bardzo mili i Mia nam pomogła jak się córa rozchorowała - także czy ktoś kogoś oszukał pozostaw do osądzenia oszukanemu i oszukującemu. :lol:

Jakby co to link powyżej nie jest reklamą nie prowadzę agencji pośredniackiej :wink:

Jezeli ja klamie..to moze jeszcze raz obejrzesz strona podana, szczegolnie ceny
27 eur w CZERWCU i wrzesniu a 36 EUR w lipcu i sierpniu...Uwaga: do cen należy doliczyć opłatę klimatyczną.

Tak tam napisane...i myslisz ze to super tanio..adriatycka magistrala..przed toba... Ale twoja kasa twoj wybor...
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 03.07.2006 07:06

WASP napisał(a):AndrzejJ a ja do tej pory byłem pewien że bez Vedrana to na Ciovo nie da się nic załatwić. :D :D :D Wiec z niecierpliwością czekam info. Ale się narobiło toż to w ogóle możliwe :D

Witaj WASP ...nie warto na ciovo...I jaky jest to czlowiek Andrzej ktory chce polecac do swoich rodakow..kwatery w rejonie gdzie nie ma kanalizacji...i gdzie sie to wszysto wylewa w morze... Na ciovo jest moze 2000 domow...i napewno bez Vedrana mozna zalatwic kwatery... Tak samo jak mozna za jeden ten sami dom zaplacic 50 eur a mozna i 80 eur... Sa ktorzy placaja 50 EUR sa ktorzy placaja 80 EUR..

Ja tez polecam, dawajcie ludzie linki tanych kwater na ciovo...i ja jestem ciekawy tego zobaczyc...i ze by sie Andrzej nie duzo meczyl juz podaje linki

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link jest duzo duzo domow
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 03.07.2006 13:18

piszę że byłem na przełomie sierpnia i września a płaciłem po cenach wrześniowych więc mi odpowiadało (zresztą z taksą wyszłoby nie 27 tylko 30 ale nieważne) a co do magistrali - zgadza się ale nie było jej słychać w naszym pokoju a prywatną plażę którą mają było do naszej wyłącznej dyspozycji więc za te pieniądze byłem zadowolony. Fotki na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - piękny widok z tarasu
aGGi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 03.07.2006 13:53

W miejscu gdzie my mieszkaliśmy wisiała taka oficjalna kartka na ścianie, gdzie oprócz cen, adresów i jakiś poważnie brzmiących numerów było napisane, że dzieci od 1 do 12 lat są gratis a 12-18 lat płacą 50%. Nie wiem, czy tak jest wszędzie. A tak w ogóle to my płaciliśmy cenę za apartament a nie za mieszkające w nim osoby i nie sądzę, żeby był jakikolwiek problem nawet z kilkoma bobasami.
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 03.07.2006 16:38

aGGi napisał(a):W miejscu gdzie my mieszkaliśmy wisiała taka oficjalna kartka na ścianie, gdzie oprócz cen, adresów i jakiś poważnie brzmiących numerów było napisane, że dzieci od 1 do 12 lat są gratis a 12-18 lat płacą 50%. Nie wiem, czy tak jest wszędzie. A tak w ogóle to my płaciliśmy cenę za apartament a nie za mieszkające w nim osoby i nie sądzę, żeby był jakikolwiek problem nawet z kilkoma bobasami.

oczwyscie..kazdy tlumaczy jak chce... Nie wazne co to jest gratis.. wazne ze pisze ze jest GRATIS lub 50%... Gdyby sie lepsze przeczytalo..lub lepsza znajomosc jezyka..to napewno doczytalyby sie ze to GRATIS i 50% oznacza cena za oplata klimatyczna...

Kadzy apartment jest zaznaczony na ile jest osob..i pewnie za zaplaczylyscie apartament ale z max liczba osob na ktore jest apartament zarejestrowani.. Gdby tak bylo jak wy tlumacicie..to kazdy rezerwowalby apartament za 2 osoby i zebral jeszcze kilka przyjaciol i kilka bobasow...
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 03.07.2006 16:41

rich72 napisał(a):piszę że byłem na przełomie sierpnia i września a płaciłem po cenach wrześniowych więc mi odpowiadało (zresztą z taksą wyszłoby nie 27 tylko 30 ale nieważne) a co do magistrali - zgadza się ale nie było jej słychać w naszym pokoju a prywatną plażę którą mają było do naszej wyłącznej dyspozycji więc za te pieniądze byłem zadowolony. Fotki na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - piękny widok z tarasu

to jest cena normalna...nic wyjatkowo... I w SUMPETARZE nie ma plazy prywatne..chyba was ktos klamal...napewno nie ma... szczegolnie w SUMPETRU...
as12345600
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) as12345600 » 03.07.2006 17:00

Słuchaj Vedran ja też jechałem na Ciovo od Ciebie i muszę powiedzieć, że byłem bardzo zadowolony. Pamiętam nawet, ze przyjechałeś któregoś dnia zapytać czy wszystko jest OK. Polecam moim znajomym Twoją ofertę.
Nie jadę kolejny raz na Ciovo ponieważ lubię zmieniać miejsca, chociaż Trogir jest piękny.
Ale za bardzo sie denerwujesz jeśli ktoś napisze coś inaczej niż ty. Ludzie są tylko ludzmi mogą sie mylić Ty też. A pamiętaj jeszcze o jednej zasadzie taka panuje w Polsce (przynajmniej tak sie mówi) " Klient nasz Pan". Nie zrażaj sobie ludzi bo wtedy zobaczysz że Polacy są czasami przekorni i nie skorzystają z Twoich usług tak dla zasady.
Pozdrowionka dla Ciebie i Państwa Tabak u nich byłem bardzo fajni ludzie.
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 03.07.2006 19:47

I w SUMPETARZE nie ma plazy prywatne..chyba was ktos klamal...napewno nie ma...

no to się mylisz Kalebice mają wybetonowaną przystań, jakieś 10-15 metrów plaży, prysznic zabudowany w ścianie pod tamaryszkiem, komórkę zamykaną na kłódkę w której mają pochowane leżaki, parasole, sprzet do połowów i inne pierdoły, co Ci jeszcze powiedzieć.... mają przycumowaną łódkę która widać na fotkach. :D

to jest cena normalna...nic wyjatkowo...

a czy ja pisałem że miałem cenę wyjątkową i nienormalną :?: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje