ivo napisał(a):Tak znam,Ivan jest w policji prawda? a Rina je moja kolezanka z gimnazium. pozdraw pa.
ivo napisał(a):Jestem Chorwatem, mieszkam na Pagu. Obecnie odwiedzam Śląsk. Dobrze mówię po Polsku. Szukam "połączenia" do Chorwacji - najlepiej Pagu, Rijeki lub Zadaru - zaraz po świętach Wielkanocnych. Może ktoś się wybiera i ma wolne miejsce w samochodzie? Mogę uczestniczyć w kosztach. Pozdrawiam wszystkich kochających Chorwację!!!
Dobrze Darek,a co nie spotkame sie na PAGU?niezawodny napisał(a):ivo napisał(a):Tak znam,Ivan jest w policji prawda? a Rina je moja kolezanka z gimnazium. pozdraw pa.
No to bomba, pozdrów ich ode mnie jak już wrócisz na "księżyc" (tzn. Pag), powiedz że pozdrawia Darek z Krakowa a będą na 100 % wiedzieć o kogo chodzi bo byłem u nich wielokrotnie
Bogusław Marinković napisał(a):No to ekstra!
Chorwatów na tym forum coraz bardziej przybywa. Leon (nasz ekspert od spraw morskich i nie tylko), Ivo (wyspiarz z północy) oraz ja (wyspiarz z południa). Czekam na kolejnych ziomali.
Pozdrawiam
ivo napisał(a):Jestem Chorwatem, mieszkam na Pagu. Obecnie odwiedzam Śląsk. Dobrze mówię po Polsku. Szukam "połączenia" do Chorwacji - najlepiej Pagu, Rijeki lub Zadaru - zaraz po świętach Wielkanocnych. Może ktoś się wybiera i ma wolne miejsce w samochodzie? Mogę uczestniczyć w kosztach. Pozdrawiam wszystkich kochających Chorwację!!! :lol:
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko