Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy wybiera się ktoś do Chorwacji po 12.04.04?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ivo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivo » 16.03.2004 17:35

Jestem Chorwatem, mieszkam na Pagu. Obecnie odwiedzam Śląsk. Dobrze mówię po Polsku. Szukam "połączenia" do Chorwacji - najlepiej Pagu, Rijeki lub Zadaru - zaraz po świętach Wielkanocnych. Może ktoś się wybiera i ma wolne miejsce w samochodzie? Mogę uczestniczyć w kosztach. Pozdrawiam wszystkich kochających Chorwację!!! :lol:
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 16.03.2004 23:07

A Ivana i Rinę Vrban z grada Paga znasz?
Jak na Chorwata to ćoś za dobrze mówisz (piszesz) po polsku :?:
pozdrawiam
ivo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivo » 17.03.2004 02:57

Tak znam,Ivan jest w policji prawda? a Rina je moja kolezanka z gimnazium. pozdraw pa.
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 17.03.2004 09:19

ivo napisał(a):Tak znam,Ivan jest w policji prawda? a Rina je moja kolezanka z gimnazium. pozdraw pa.

No to bomba, pozdrów ich ode mnie jak już wrócisz na "księżyc" (tzn. Pag), powiedz że pozdrawia Darek z Krakowa a będą na 100 % wiedzieć o kogo chodzi bo byłem u nich wielokrotnie :lol:
Natasha
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Natasha » 17.03.2004 11:46

ivo napisał(a):Jestem Chorwatem, mieszkam na Pagu. Obecnie odwiedzam Śląsk. Dobrze mówię po Polsku. Szukam "połączenia" do Chorwacji - najlepiej Pagu, Rijeki lub Zadaru - zaraz po świętach Wielkanocnych. Może ktoś się wybiera i ma wolne miejsce w samochodzie? Mogę uczestniczyć w kosztach. Pozdrawiam wszystkich kochających Chorwację!!! :lol:

Czesc Ivo,
mam kolezanke Chorwatke& nauczycielke chorwacjkiego, ktora mieszka w Warszawie i tez wybiera sie do chorwacji na Uskrs. Zapytam się Jej jakim srodkiem lokomocji bedzie podrozowac? zostaw do siebie jakis adres mailowy. A odnosnie Pagu - niesty nigdy tam nie bylam, ale moja mama jest zachwycona :D . Lijep pozdav od Natasze.
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 17.03.2004 14:33

[quote="ivo"]Jestem Chorwatem, mieszkam na Pagu. Obecnie odwiedzam Śląsk. Dobrze mówię po Polsku. Szukam "połączenia" do Chorwacji - najlepiej Pagu, Rijeki lub Zadaru - zaraz po świętach Wielkanocnych. Może ktoś się wybiera i ma wolne miejsce w samochodzie? Mogę uczestniczyć w kosztach. Pozdrawiam wszystkich kochających Chorwację!!! :lol:[/quote]

Ivo a czy Ty czasem nie bywasz w Raciborzu? :arrow:
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 17.03.2004 14:46

A już Cię mam,wyczaiłem Cię po innych postach.
Pozdrowienia dla R.
:arrow:
ivo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivo » 17.03.2004 15:24

Tak Midas jeszcze jestem w raciborzu!ty mnie znasz?Cy ty pracujesz u ??? POZDRAW :wink:
Ostatnio edytowano 17.03.2004 15:49 przez ivo, łącznie edytowano 1 raz
Midas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Midas » 17.03.2004 15:38

Świat jest mniejszy niż się nam wydaje.
Tak wszystko się zgadza,może zdążymy jeszcze wypić jakies piwko zanim będziesz wracał.
Pogoda się robi więc ogródki już niebawem będą na swoim miejscu.
Pozdrawiam. :arrow:
ivo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivo » 17.03.2004 15:47

Ciao Natasza! Mogu ti napisati par rijeci po hrvatski,nadam se da razumjes?ja dosta dobro govorim i razumjem polski ali jos slabo pisem.steta sto nisi bila na PAGU ali nadam se da cemo tamo popiti kavu. PAG je fantazija:divo more,sunce i mili ljudi, vijeruj mi! preporucujem GA svima. Puno lijepih pozdrava tebi i tvojoj prijateljici hrvatici.kontakt sa mnom na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 17.03.2004 17:50 przez ivo, łącznie edytowano 2 razy
ivo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivo » 17.03.2004 16:07

niezawodny napisał(a):
ivo napisał(a):Tak znam,Ivan jest w policji prawda? a Rina je moja kolezanka z gimnazium. pozdraw pa.

No to bomba, pozdrów ich ode mnie jak już wrócisz na "księżyc" (tzn. Pag), powiedz że pozdrawia Darek z Krakowa a będą na 100 % wiedzieć o kogo chodzi bo byłem u nich wielokrotnie :lol:
Dobrze Darek,a co nie spotkame sie na PAGU?
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 17.03.2004 16:58

Ivo!
Może w końcu sierpnia skoczę na Pag na tydzień. Wstyd powiedzieć ale ja od 1998 roku już 6 razy pierwszy tydzień urlopu spędzałem właśnie na Pagu bo ta wyspa mnie totalnie uzależniła. Ale w tym roku żona i znajomi, z którymi zawsze jeździmy uparli się żeby dla odmiany pojechać do Bułgarii (koniec czerwca-początek lipca) żeby zobaczyć coś nowego, a też dlatego że euro drogie.
No ale ja bez HR raz w roku to sobie nie wyobrażam i dlatego z końcem sierpnia przynajmniej na 1 tydzień spróbuję wyrwać się do HR, a jak mi się uda to raczej będzie to Pag, który znam chyba lepiej niż Kraków.
No to jak będę to łykniemy po dużym karlovacko :lol:
Bogusław Marinković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 17.03.2004 17:25

No to ekstra!

Chorwatów na tym forum coraz bardziej przybywa. Leon (nasz ekspert od spraw morskich i nie tylko), Ivo (wyspiarz z północy) oraz ja (wyspiarz z południa). Czekam na kolejnych ziomali.
Pozdrawiam
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 17.03.2004 20:05

Bogusław Marinković napisał(a):No to ekstra!

Chorwatów na tym forum coraz bardziej przybywa. Leon (nasz ekspert od spraw morskich i nie tylko), Ivo (wyspiarz z północy) oraz ja (wyspiarz z południa). Czekam na kolejnych ziomali.
Pozdrawiam

:D A omnie zapomniałes na tez jestem na tym forum :!: :!: :!:
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 17.03.2004 20:11

ivo napisał(a):Jestem Chorwatem, mieszkam na Pagu. Obecnie odwiedzam Śląsk. Dobrze mówię po Polsku. Szukam "połączenia" do Chorwacji - najlepiej Pagu, Rijeki lub Zadaru - zaraz po świętach Wielkanocnych. Może ktoś się wybiera i ma wolne miejsce w samochodzie? Mogę uczestniczyć w kosztach. Pozdrawiam wszystkich kochających Chorwację!!! :lol:

Witaj!!!
sprubuj sie skontaktowac z Ivanem Drazin ,on jest teraz w Polsce i wraca w tych dniach,oczywiscie po powrocie prowadzi grupy wycieczek z Polski ,moze ci cos doradzi.
jego e-mail jest :jdrazin@inet.hr
Pozdrav iz Splita
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone