Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy wybiera się ktoś do Chorwacji po 12.04.04?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bogusław Marinković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bogusław Marinković » 17.03.2004 20:20

Sorry!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Ale zrobiłem gafę!
Janek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janek » 17.03.2004 21:28

ivo napisał(a):
niezawodny napisał(a):
ivo napisał(a):Tak znam,Ivan jest w policji prawda? a Rina je moja kolezanka z gimnazium. pozdraw pa.

No to bomba, pozdrów ich ode mnie jak już wrócisz na "księżyc" (tzn. Pag), powiedz że pozdrawia Darek z Krakowa a będą na 100 % wiedzieć o kogo chodzi bo byłem u nich wielokrotnie :lol:
Dobrze Darek,a co nie spotkame sie na PAGU?

Ciekawe, czy to rodzina Ivanki i Stepe Vrban - spędziłem u nich fantastyczne 2 tygodnie w 1999. Stepe miał boską rakiję, nigdy potem takiej nie piłem.
Pozdrowienia dla Vrbanów z Pagu!
Janek
ivo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivo » 17.03.2004 22:11

Czesc Janku!
Mysle ze osoby o ktore pytasz to nie ta rodzina. Ale nie martw sie i ja mam dobra rakija. pozdrowienia pa.
ivo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivo » 17.03.2004 22:21

Bozena Kljaković napisał(a):
ivo napisał(a):Jestem Chorwatem, mieszkam na Pagu. Obecnie odwiedzam Śląsk. Dobrze mówię po Polsku. Szukam "połączenia" do Chorwacji - najlepiej Pagu, Rijeki lub Zadaru - zaraz po świętach Wielkanocnych. Może ktoś się wybiera i ma wolne miejsce w samochodzie? Mogę uczestniczyć w kosztach. Pozdrawiam wszystkich kochających Chorwację!!! :lol:

Witaj!!!
sprubuj sie skontaktowac z Ivanem Drazin ,on jest teraz w Polsce i wraca w tych dniach,oczywiscie po powrocie prowadzi grupy wycieczek z Polski ,moze ci cos doradzi.
jego e-mail jest :jdrazin@inet.hr
Pozdrav iz Splita

Bozena puno ti hvala. Sto je novog u LIJEPOJ NASOJ?Jesu laste doletjele i da li zrak mirise proljecem? Ja cu pisati do gospodina Ivana mozda mi moze pomoci.Jos jednom hvala i lijepih pozdrava.
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 17.03.2004 22:26

Bozena Kljaković napisał(a):
ivo napisał(a):Jestem Chorwatem, mieszkam na Pagu. Obecnie odwiedzam Śląsk. Dobrze mówię po Polsku. Szukam "połączenia" do Chorwacji - najlepiej Pagu, Rijeki lub Zadaru - zaraz po świętach Wielkanocnych. Może ktoś się wybiera i ma wolne miejsce w samochodzie? Mogę uczestniczyć w kosztach. Pozdrawiam wszystkich kochających Chorwację!!! :lol:

Witaj!!!
sprubuj sie skontaktowac z Ivanem Drazin ,on jest teraz w Polsce i wraca w tych dniach,oczywiscie po powrocie prowadzi grupy wycieczek z Polski ,moze ci cos doradzi.
jego e-mail jest :jdrazin@inet.hr
Pozdrav iz Splita

Dzien dobry!
Pozdrowienia dla wszystkich Chorwatow na Forum znam tylko Janka Drazina Bozenko prosze go pozdrowic od Petris Dzieki
ivo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivo » 18.03.2004 02:11

[quote="niezawodny"]Ivo!
Może w końcu sierpnia skoczę na Pag na tydzień. Wstyd powiedzieć ale ja od 1998 roku już 6 razy pierwszy tydzień urlopu spędzałem właśnie na Pagu bo ta wyspa mnie totalnie uzależniła. Ale w tym roku żona i znajomi, z którymi zawsze jeździmy uparli się żeby dla odmiany pojechać do Bułgarii (koniec czerwca-początek lipca) żeby zobaczyć coś nowego, a też dlatego że euro drogie.
No ale ja bez HR raz w roku to sobie nie wyobrażam i dlatego z końcem sierpnia przynajmniej na 1 tydzień spróbuję wyrwać się do HR, a jak mi się uda to raczej będzie to Pag, który znam chyba lepiej niż Kraków.
No to jak będę to łykniemy po dużym karlovacko :lol:[/quot
Darek, napewno ze lykniemy po karlovacko! fajnie jest zobaczyc cos nowego. pozdrowienia pa.
ivo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ivo » 24.03.2004 23:29

Czesc Darek! I co Chorwacja albo bulgaria??? Pozdrawiam!
niezawodny
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezawodny » 25.03.2004 09:56

ivo napisał(a):Czesc Darek! I co Chorwacja albo bulgaria??? Pozdrawiam!

No niestety Ivo, tak jak pisałem z końcem czerwca na 90% do Bułgarii ale wypad do HR na ostatni tydzień sierpnia jest realny :sm:
pozdrawiam

P.S.
Ivo! Może znasz jakieś kawały chorwackie, bo otwarłem dział "Dowcipy chorwackie" ale moi ziomale niestety najwyraźniej nie znają żadnych, pewnie z uwagi na barierę językową. Jak znasz to koniecznie opowiedz - napisz! :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Czy wybiera się ktoś do Chorwacji po 12.04.04? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone