Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy wierzyć komputerom... ?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dudek2222
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dudek2222 » 06.07.2011 06:58

MUSZę nakręcić taki film.
Jeszcze 5,5 tygodnia i będę tuż obok, w Selcach :hearts:
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 06.07.2011 10:47

Filmik jest naprawdę pierwsza klasa,macie dużo szczęścia.
Wyjazd już nie długo.......
hassanbey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hassanbey » 06.07.2011 12:40

Kurde 4 lata z rzędu w Chorwacji, 4 razy na wyspach i....ani razu delfina nie widziałem :(
Szczęściarz z Ciebie :)
Jeżeli masz chęć to zrób sobie wycieczkę do POSTOJNEJ w Słowenii do jaskini - tak "malutka" do której wjeżdżasz kolejką :)
Trasa to niecałe 100km
Strona WWW Jaskinii
Gdybyście mieli chęć nie zapomnijcie ciepłej odzieży :)
Byłem i jak dla mnie rewelacja
Pozdrowienia
Ja jeszcze 16 dni do wyjazdu
tygrysek0038
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrysek0038 » 06.07.2011 13:11

Zaleszczaki napisał(a):

Bardzo mnie zdziwił jeden fakt. Jadąc do Chorwacji widziałem mnóstwo rodaków. Na CB RADIO słychać było jedynie polskie głosy za to w samej Crikvenicy właściwie nie słychać polskiego (spotkaliśmy może 2-3 pary). Właściwie sami Słowacy i Chorwaci, trochę Niemców i Węgró. Nie jest to dla mnie ani wada ani zaleta Przekazuje jedynie spostrzeżenie i zastanawiam się: gdzie Ci wszyscy rodacy, których spotkaliśmy na autostradzie?

Myślę, że każda częśc Chorwacji jest urokliwa, ale rzeczywiście , im dalej na południe, tym lepsza pogoda 8) i jakoś tak Dalmacja wydaje mi się esencją Chorwacji :)

Aby sprawdzic moje przypuszczenia zapraszam do ankiety
forum/viewtopic.php?p=764771#764771
Zaleszczaki
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zaleszczaki » 07.07.2011 16:13

Wracamy! Wyjechaliśmy o 5tej rano. Jest godzina 17:09 a my od 20 minut jesteśmy już w Polsce. Do celu (miejscowość pod Krakowem) zostało nam raptem 60 km i jakaś godzina jazdy.

Pojechaliśmy przez Węgry. Droga minęła błyskawicznie. Nie jesteśmy zmęczeni pomimo tego, że AutoMapa poprowadziła nas przez sam środek Budapesztu przez co w upale spędziliśmy godzinę w korkach.

Wyjazd udany! Co tu dużo mówić... to były nasze najlepsze wakacje. Dziękuje wszystkim za rady i wszelką pomoc. Pozdrawiam!
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 07.07.2011 17:07

Zaleszczaki napisał(a):Wyjazd udany! Co tu dużo mówić... to były nasze najlepsze wakacje.

Obyście mieli tak zawsze. :!: :lol: w zasadzie to tak zawsze jest. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.07.2011 22:17

pewnie Budapeszt na odjazd powiedział Wam .....
A legközelebbi viszontlátásra :)

jak się wyśpicie to czekamy na wszystkie naj........

najsmaczniejsze danie,
najpiękniejszy widok (zaraz po żonie )
itp itd :)
michael_tureck
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) michael_tureck » 07.07.2011 22:49

Zaleszczaki napisał(a):Witam!

Szanowni Państwo. Już jutro (1 lipca) skoro świt z moją nowonabytą żoną jedziemy do Chorwacji.

Przepraszam że spytam - jak to nowonabytą, to da się wymienić żonę ? Bo jak tak to ja bym też poprosił, bo po 13 latach mordęgi naprawdę mnie już małpa denerwuje....
Iggy
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iggy » 07.07.2011 23:04

michael_tureck napisał(a):Przepraszam że spytam - jak to nowonabytą, to da się wymienić żonę ? Bo jak tak to ja bym też poprosił

Spróbuj tutaj: http://cro.pl/forum/viewforum.php?f=31
Tylko najpierw musisz spisać jej numer seryjny (PESEL znaczy się), bo wg regulaminu tego działu jest wymagane podawanie numerów seryjnych ;-)
t.kurzy
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) t.kurzy » 07.07.2011 23:29

Komputer - to rzecz(przedmiot) która stoi w kącie (ewentualnie na biurku) i zżera prąd
miki156
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) miki156 » 13.07.2011 15:30

Witam!

Zaleszczaki mógłbyś podać adres tego apartamentu, gdzie mieszkałeś w Crikvenicy? Jeżeli nie można tu na forum, to podeślij na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Proszę o szybka odpowiedz i z góry dzięki!
Pozdrawiam wszystkich cromaniakow :)
RadarVR6
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) RadarVR6 » 18.08.2011 23:34

Witam,

Ja też bym prosił Cie Zaleszczaki o namiar na owe zakwaterowanie.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dzieki pozdrawiam.
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Czy wierzyć komputerom... ? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone