CroAna napisał(a):o Kozel Črny to podstawa!
u mnie krucho z jego dostępnością
W halach Macro jest dostępny od kilku tygodni i chyba w Tesco bo w Lidlu był ale jasny.
21monika napisał(a):CroAna napisał(a):o Kozel Črny to podstawa!
W halach Macro jest dostępny od kilku tygodni i chyba w Tesco bo w Lidlu był ale jasny.
CroAna napisał(a):21monika napisał(a):CroAna napisał(a):o Kozel Črny to podstawa!
dzięki za przypomnienie- faktycznie w Tesco chyba jest... już lecę sprawdzić!
fajne fotki, czekam na więcej
21monika napisał(a):Zadar jest uroczy ale nam bardziej podobał się zeszłoroczny Szybernik
Magdalena S. napisał(a):21monika napisał(a):Zadar jest uroczy ale nam bardziej podobał się zeszłoroczny Szybernik
Miałam tak samo. Znalazłam w Szybeniku to coś, czego zabrakło mi w Zadarze
ruzica napisał(a):Monika jesteś chyba już 3 osobą, którą udało mi się namówić na odwiedzenie Rabu
Chyba władze tego miasta powinny mi zacząć płacić za reklamęMagdalena S. napisał(a):21monika napisał(a):Zadar jest uroczy ale nam bardziej podobał się zeszłoroczny Szybernik
Miałam tak samo. Znalazłam w Szybeniku to coś, czego zabrakło mi w Zadarze
U mnie akurat zupełnie na odwrót, ale to kwestia gustu, każdy ma inny.
A Split podobał mi się, ale dużo fajniejszy jest Trogir- nie wiem czy już byliście
21monika napisał(a):[*] (zaczynam się zastanawiać czy ktoś jeszcze tu zagląda ) zaczynamy zwiedzanie
CDN
minimartini napisał(a):Wczoraj, gdy zobaczyłam Twój wpis u siebie, od razu weszłam tutaj... Przykro mi, że tak wyszło Najważniejsze, że "przystojniejszej Połówce" nie stało się nic poważniejszego... Wiemy, co to znaczy. Mój M. ma nadciśnienie... Zawsze się obawiamy skoków potunelowych...
Mimo wszystko ważne jest to, że nie załamaliście się tylko czerpaliście pełnymi garściami z tego, co mieliście
Pozdrawiam serdecznie
Martyna
P.S. a Split i Brač poczekają stoją w miejscu od lat
jolini napisał(a):21monika napisał(a):[*] (zaczynam się zastanawiać czy ktoś jeszcze tu zagląda ) zaczynamy zwiedzanie
CDN
Zagląda, zagląda pisz szybko i jak najwiecej bo my już w sobotę do biogradu wyjeżdżamy więc liczę że cenne informacje u Ciebie znajdę (już wiem np ze do Zadaru autobusem pojedziemy )
ELIMAR napisał(a):Witam,
Tez czytam Twoją relację
Powrót do Nasze relacje z podróży