napisał(a) Jędrzej » 21.05.2006 16:14
Tak więc mam dylemat - mam kontakt na podobno bardzo fajny apartament na Vir, gdzie bywają notorycznie (co roku) znajomi szwagra i są zadowoleni. Cena raczej fajna, bo za apartament (2 pokoje, jadalnia, kuch, łaz) 35 EURO. CO wy na to? Jak bym mógł liczyć na szybką odpowiedź było by dobrze, bo jak coś to trzeba rezerwować. Wyjazd planuje 14-06 więc to już raczej blisko. Druga opcja to jechać dalej na południe w ciemno, ale z drugiej strony beziemy tylko 10 dni na miejscu, więc może szkoda czasu na szukanie? Dodam, że to mój pierwszy wyjazd na CRO- i jedziemy w 2 pary + nasza córa (5lat) - jazda w nocy z Krakowa, tak żeby przed południem być na miejscu (jednym autem).
Prawdę pisząc trochę mnie wystraszyły tutejsze opinie o tej wyspie - Vir więc pytanie czy warto?, z drugiej strony ludzie, którzy tam bywają co roku mówią że jest bardzo fajnie.
Sam już nie wiem.
Nie chce spezić pierwszego dnia po długiej jeździe na szukaniu noclegu a z drugiej strony nie chce wpakować się w miejsce, które nie będzie tym o czym marzymy myśląc o Chorwacji - z trzeciej strony na inne plaże możemy jeździć autem... sam już nie wiem - POMOCY!