Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czy warto jechac we wrzesniu ? jaka jest pogoda?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
fred
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fred » 02.07.2005 13:28

kto byłwe wrrzesnu niech cos napisze jaka tam moze byc pogoda? :roll:
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 02.07.2005 15:30

Ja byłam na przełomie września i października. Dwa dni były deszczowe, temeratura mimo to była przyjemna. Pozstałe dni wręcz upalne, woda ciepła, jeden dzien był wietrzny.I to wszystko w ciągu jednego tygodnia....
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 02.07.2005 18:12

Fred warto i tyle.
Bywałem w Chorwacji zarówno w pierwszej jak i drugiej połowie września.
Lepiej być na początku września, ale z końcem tego miesiąca też jest ładna pogoda , pływałem , była ciepła woda. Musisz przygotować sie na to, ze w drugiej połowie tego miesiąca mogą ale nie muszą być przelotne opady deszczu lub burze . Poza tym ceny za noclegi, wycieczki statkiem są tańsze i najważniejsze - nie ma takich tłumów. Wolę wrzesień niż czerwiec mimo, że dni są dłuższe.
Pozdrawiam :wink:
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 02.07.2005 19:16

...tagrze proponuje wrzesien..morze cieplo...malo ludzi...mniejsze upali a nadal cieplo...taniej..Pozdrawiam leon
koltonek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) koltonek » 02.07.2005 19:47

Witam
Ja bylem w Cro na w pierwszej polowie wrzesnia na Hvarze a potem w Orebiciu i bylo super tylko jeden dzien nas troche postraszylo deszczem a potem extra pogoda, woda ciepla, ludzi nie zawiele i ceny przystepne. W tym roku tez jedziemy we wrzesniu tylko ze do Tucepi i Rogoznicy i mam nadzieje ze tez bedzie super. :D
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 02.07.2005 21:41

dla mnie wrzesień jest najlepszy!!!!

eh, szkoda się rozpisywać, jedź chłopie bez chwili zastanowienia!!!!!!
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 02.07.2005 21:58

Ja dwa razy byłam na przełomie sierpnia i września, w tym jeden raz w pamiętnym 2002 roku kiedy lato płatało psikusy pogodowe przez cały sezon. I tak: w 2002 roku w Primosten w sumie ok. 2,5 dnia z chmurami i burzami. Ale temperatura nawet w pochmurne dni ok. 25 stopni. W 2003 roku - Cavtat - 1,5 dnia z zachmurzeniem całkowitym - burza tylko w nocy. Temperatura w dzień pochmurny powyżej 30 stopni. Morze bardzo ciepłe.

Pozdrawiam
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 02.07.2005 22:34

miło Meeg że piszemy razem...hihihi...podobne wpisy.....

ale ty masz pzrechlapane....wiesz za co....:)

a czy pamietasz jeszcze w jaki sposób możesz się zrehabilitować???nie musisz pisać..

tylko czy pamietasz????
Joker_28
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joker_28 » 03.07.2005 21:18

W zeszłym roku byłem w I połowie września, cały czas lampa !!!
Na pewno warto :)

Były dwa wieczory, gdy wiał dosyć silny wiatr od Jadrana,
zowie się jugo, ale nie wiem czy ma to coś wspólnego z wrześniem.

Pamiętaj o dojrzałych owocach :)
fred
Plażowicz
dzieki

Nieprzeczytany postnapisał(a) fred » 04.07.2005 07:30

dziekuje wszystkim za pomoc !! teraz juz niemam zadnych obaw co do wyjazdu i pogody !!! wyruszamy 9 wrzesnia z cieszyna !! pozdrowionka :lol:
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 04.07.2005 12:10

antek napisał(a):miło Meeg że piszemy razem...hihihi...podobne wpisy.....

ale ty masz pzrechlapane....wiesz za co....:)

a czy pamietasz jeszcze w jaki sposób możesz się zrehabilitować???nie musisz pisać..

tylko czy pamietasz????

Oj zabiłeś mi przysłowiowego klina :?
Myślałam, że chodzi o moją nieobecność na zlocie i czasowe zniknięcie bez słowa z Forum - tutaj mam nadzieję na usprawiedliwienie z powodu mojej niedyspozycji zdrowotnej :cry: (w pracy też mnie nie było z tego powodu).
Ale jeśli chodzi o coś innego to przyznam się ... nie pamiętam.
A zaproszenie do Lublina jest zawsze aktualne, jak będziesz jechał gdzieś po drodze to zapraszam!

Serdecznie pozdrawiam!
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 04.07.2005 12:38

meeg...kierunek zupełnie odlotowy jak dla mnie:):)

ale dzięki za zaproszonko:):)
a domyślna z Ciebie babeczka......
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 04.07.2005 15:20

Zaproszenie jak najbardziej aktualne :)
marcek_pl
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcek_pl » 21.07.2005 08:12

Joker_28 napisał(a):W zeszłym roku byłem w I połowie września, cały czas lampa !!!
Na pewno warto :)

Były dwa wieczory, gdy wiał dosyć silny wiatr od Jadrana,
zowie się jugo, ale nie wiem czy ma to coś wspólnego z wrześniem.

Pamiętaj o dojrzałych owocach :)

W innym wątku ktos pisze, ze do Istrii nie warto we wrzesniu. Juz sama nie wiem, chcę jechac do Puli - co radzicie?
Anita
fred
Plażowicz
wrzesien

Nieprzeczytany postnapisał(a) fred » 22.07.2005 07:52

my jedziemy we wrzesniu w okolice omisu!! pogoda napewno bedzie murowana!!! :P
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone