Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy warto jechać w ciemno i szukać kwatery,czy rezerwować

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Donka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Donka » 04.08.2006 13:14

Jadę z 2 dzieci i nie mamy nic zarezerwowanego
wyjeżdzamy z 19-20 w nocy z Wawa do miejscowości Sukosan/koło Zadaru
Prosze o radę, czy bez problemu znajdziemy apartament dla 4 osób w kwocie 30 max 40 EUR/apartament/dzień.
A może macie jakies namairy tam .
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 04.08.2006 18:57

Może się zdarzyć że bedzie z problemem jak równiez wszytsko przebiegnie bez najmniejszego kłopotu. Znajdziesz z całą pewnością. Ja co prawda zawsze wczesniej telefonuje że przyjeżdzam ale to czysto grzecznosciowy zwrot. Jade zawsze w to samo miejsce więc gospodyni mnie doskonale zna. Jednak za każdym razem jak wjeżdzam do tej miejscowości stoją na poboczach ulicy inni gospodarze z oferta kwater. Myślę że i w Twoim przypadku będzie podobnie, że znajdziesz . Powodzenia.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 04.08.2006 19:13

tu podobny temat z zeszlego roku:)

forum/viewtopic.php?t=7443&highlight=
juz w ostatni weekend sierpnia to nie ma problemow z kwateramu ale wczesniej moze byc poprostu mniejszy wybor kwater..od 1wrzesnia ceny sa tak od 10E, wczesniej to jednak 12-15E:)
drogomir
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) drogomir » 06.08.2006 07:05

Z mojego doświadczenia nie jest dobrze jechać w piątek bo wtedy cała chorwacje jedzie na more drogi zawalone itrudno okwaterę najlepiej przyjechać w niedziele kwatery pozwalniane i droga na wybrzeże luźniejsza.
Nie wiem jak z cenami po 20 sierpnia ale powinno być między 10-15 euro.
Ja jeżdżę w czerwcu i płace od 10-15 euro. W tym roku wyjątkowo początek września już się niemogę doczekać.
ibiza_
Podróżnik
Re: Czy warto jechać w ciemno i szukać kwatery,czy rezerwowa

Nieprzeczytany postnapisał(a) ibiza_ » 18.08.2006 13:26

hej, ja zawsze mówiłam, że można jechać w ciemno, byłam 2 razy, zawse coś fajnego znalazłam w cenie jaka mnie zadawalała. W tym roku byłam od 31 lipca do 11 sierpnia- jechałam bez rezerwacji i , ku mojemu zdziwieniu, troszkę się nachodziliśmy ( było nas 5 osób), szukaliśmy, pytaliśmy, część domów było pozamykanych na 4 spusty, nie było się kogo nawet o coś zapytać. W końcu znależliśmy coś, niby fajne, ale ciut daleko od morza. Troszkę się zraziłam jazdą w ciemno.
Myślę, że dzieci też mają znaczenie w tym przypadku, JA jadąc z dziećmi, nie jechałabym w ciemno na 100%. Za duży upał, za dużo domów''do obskoczenia'', za duży stres, wiadomo, dzieci to dzieci.
To oczywiście moje zdanie i moje doświadczenie.
Następnym razem, bedę rezewować raczej:)
pozdrawiam
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 18.08.2006 13:48

szczerze to ja w okolicach 1sierpnia tak do15 to bym na pewno nie odwazyla sie jechac w ciemno ale pozniej to juz na luzie:))
marmirada
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) marmirada » 18.08.2006 14:06

"szczerze to ja w okolicach 1sierpnia tak do15 to bym na pewno nie odwazyla sie jechac w ciemno ale pozniej to juz na luzie:))"

Też tak myślałam. W tym roku jechaliśmy(29.07-12.08)do zarezerwowanego wcześniej apartamentu. 2 rodziny naszych znajomych jechały w tym samym terminie "w ciemno". Jedni i drudzy znaleźli beż problemu fajne apartamenty na miejscu (w cenach 12-15 E/os)
zygmunt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zygmunt » 21.08.2006 18:20

Do tej pory jezdziłem pół na pół pierwszy tydzień rezerwacja a drugi bez.w tym roku jedziemy pierwszy raz bez rezerwacji i sam jestem ciekaw jak to będzie.Też jedziemy z dwójką małych dzieci.Ale po 27 08 nie powinno byc problemu. pozdrav.
cox
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cox » 21.08.2006 19:33

wyjechałem 16.08 z okolic Makarskiej i rzeczywiście po 13.08 zrobiło się trochę luźniej, choć te najlepsze apartamenty były zajęte bez przerwy...niemniej na pewno jeśli udałoby się dotrzeć na miejsce koło południa w niedzielę raczej nie powinno być problemu...wszystko zależy od wieku dzieci...w takim wypadku by przyspieszyć bieg rzeczy warto zaytać także w biurze turystcznym na miejscu...życzę powodzenia :D
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 21.08.2006 20:01

po 27 sierpnia nie bedzie na pewno problemu, my na luzie znalezlismy apartament w tucepi 9E od osoby , 30m do morza;)byla niedziela po poludniu:)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone